+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

12 tipp - Hogyan készítse fel otthonát a karácsonyra?

Közeleg az év talán legszebb időszaka, a karácsony. Ilyenkor mindenki elkezdi felkészíteni a lelkét - és egyben az otthonát is - a meghitt ünneplésre . Ehhez próbálunk most néhány hasznos tippel segíteni.

Befektetés - Párnaciha vagy ingatlan?

 

Az elmúlt években Magyarország - azon belül is Szeged - folyamatosan elismerést szerzett mint az ingatlanbefektetések egyik fő célpontja. A stabil gazdaság, a növekvő turisztikai ágazat, az egyetem városi mivolta és a virágzó technológiai ipar miatt a magyar ingatlanpiac mind a hazai, mind a nemzetközi befektetők figyelmét felkeltette.

 

Új családtámogatási pályázatok - CSOK plusz, és Napenergia Plusz Program

Izgalmas ingatlan híreket hozott az ősz, központban ismét a családok lesznek. A kormány nyár végén bejelentette, hogy megszűnik a nagyvárosi CSOK, és csak az 5000 főnél kisebb településeken lesz elérhető a Falusi CSOK változata. Október végén azonban napvilágot láttak az új, 2024.01.01-től érvényes CSOK plusz részletei. Lássuk, mik ezek:

Tiny House, avagy merj kicsit álmodni!

 

MI AZ A TINY HOUSE, AVAGY MINIHÁZ?

A miniház egy olyan lakhatási forma, ami óriási szabadságot nyújt a tulajdonosainak azáltal, hogy méretéből és adottságai miatt bármikor mozdítható. Azonban sokan nem a mobilitása miatt választják, hanem egyszerűen az életforma miatt. Egy olyan ingatlanra esik a választásuk, ami megjelenésében, méretében teljesen más, mint a többi ház.

 

Frida - az ArtHome kutyus - avagy kisállat az otthonunkban

 

Az adatok szerint Magyarországon kb. 2,3 millió macska és 2 millió kutya él. A kis kedvencek igazi családtagok lehetnek, de mire kell figyelnünk, ha az otthonunkba érkeznek?

 

Mi a helyzet az ingatlanpiacon Szegeden?

Hogy áll a piac, hogyan alakulnak az ingatlanárak városunkban? Érdemes e eladni és vásárolni?

 

Ünnepelj velünk, és legyél Te az ajándékozott!

Az ArtHome csapata 4 éves lett, ezért úgy gondoltuk, hogy ebből az alkalomból készülünk egy meglepetéssel!

Az elmúlt években több száz ingatlan fordult meg nálunk, és kollégáink ugyanennyi ügyféllel voltak kapcsolatban. Megköszönve az eddigi bizalmat, az alábbi ajándékokat ajánljuk fel mindazon új ügyfeleink számára, akik JÚNIUS hónapban megbíznak minket ingatlanuk értékesítésével.

COVERIT & AUDREY MODERN ART LÁTVÁNYMŰHELY WORKSHOP

Az ingatlanszakma elsősorban engem a lakberendezés, csodás és érdekes enteriőrök miatt kezdett el vonzani. Lakberendező nem lettem, de a munkám során számos területen kamatoztatom az évek alatt felszedett tudásom. És mivel tanulni sosem késő, Petrával egy dekorfal készítő workshopra látogattunk el, hogy ilyen szépségeket is készíthessünk majd nektek!

 

Együtt, értetek!

Szalay Zsolt - Cselekvésorientált Team Coach segítségével újabb fontos mérföldkövet léptünk át. A tavalyi évben 8 alkalommal volt szerencsénk vele dolgozni, hogy minél többet megtudjunk magunkról és egymásról. így nektek is hatékonyabban tudunk segíteni!

Kivárással indult az év a hazai ingatlanpiacon

A KSH legfrissebb, 2022 harmadik negyedévére vonatkozó országos lakásárindexe szerint
kismértékben ugyan, de tovább nőttek az ingatlanárak. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kereslet
jelenleg is változatlanul élénk, sőt, a vásárlók kivárnak. A rezsiváltozások hírére a kínálat
országszerte megnőtt, de mindez egyelőre nem mutatkozik meg az árakban.