+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Staging - Hogyan készítünk fel egy lakást az eladásra?

staging_elado_lakas_haz_kiado_lakberendezes_arthome_szegedMitől válik jól eladhatóvá egy lakás? Mitől lehet valamit 1 hónap alatt eladni vagy kiadni, más lakások pedig hónapokig, akár évekig állnak a piacon? Hogyan varázsolhatjuk könnyedén vonzóbbá a lakásunkat, hogyan csinálunk árucikket egy lakásból, otthonunkból?

A staging vagy homestaging eszközeivel megteremtünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.


Lakberendezés, tervezés

Lakberendezés, avagy hogyan teremtsünk otthont az ingatlanból

 

Szeretjük a szépet, de nem az a fontos, hogy a legújabb trendek szerinti, hibrid környezetet hozzunk létre magunk körül, sem hogy hiper-modern legyen a hely ahol élsz!

Szerintünk a lényeg, hogy az otthonod legyen az a hely, ahová szívesen hazaérkezel, és amikor leszállsz a buszról vagy kiszállsz a kocsiból, akkor örömmel sétálj be az ajtón.
Ahol néha megállsz, szétnézel, és azt mondod: szeretek itt lakni.

Ebben szeretnénk segíteni, megteremteni számodra azt az otthont, amiben kikapcsolódhatsz, amiben örömöd leled, ahol szeretsz LENNI.

 

Lakásfelújítás

 

Ha nem új lakást vásárolsz nagy valószínűséggel pár dolgot meg kell rajta változtatnod mielőtt beköltözöl. Az is előfordul, hogy teljes felújításban gondolkodsz, sőt az is, hogy nem gondolkodsz ilyesmiben, de időközben egyik ötlet hozza a másikat és mégis belefogsz egy ráncfelvarrásba új otthonodban. Mi abban segítünk, hogy könnyebben átlásd mi mennyibe kerül, mi a legkézenfekvőbb megoldás egy-egy problémára, igényre. Az egyszerű tanácsadástól, a kisebb felújítási munkák szervezésén át, a teljes átalakításig vállaljuk a lakásod újjá varázslását.

 

Home styling – lakásból árucikket a magasabb profit érdekében

 

A szolgáltatásunk másik fő vezérvonala, hogy megteremtsünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.

Véleményünk szerint nem a ráfordítás mértéke, hanem apró részletek fogják eldönteni, hogy az érdeklődők a Te eladó vagy kiadó ingatlanodat fogják választani. Tudatosan használt eszközök, melyek segíteni fognak Neked abban, hogy az eladásod vagy kiadásod a lehető legnagyobb profitot érje el.

Szolgáltatásunk egy egyszerű tanácsadástól, apró változtatásokban nyújtott segítségen át, a teljes felújítás projekt menedzsmentjéig terjed – a Te igényed szerint.

 

Lakóépület tervezés

 

Tervező kollégánk, Hajdu Balázs lakóépületek, társasházak, családi házak tervezését, igény szerint meglévő épületek áttervezését vállalja.

Balázs családi örökségként született bele az ingatlanok világába. A gépipari szakközépiskolából a Műegyetem gépész majd építész karán is tanult. Az egyetemet építészként fejezte be. Szegeden és az országban sok helyen, főleg lakóépületek tervezésében vett részt, így fokozatosan egyre közelebb került az ingatlanok értékesítéséhez.

Keress minket elérhetőségeinken és kérd ingyenes felmérésünket!


Lakberendezési csomagok

Online tanácsadás, homestyling, teljes lakberendezés vagy tanácsadás, olvass tovább, ha ezek közül választanál szolgáltatáscsomago!