+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

ArtHome csapat - avagy a jó pap holtig tanul

Minden szakmában alapvetés a folyamatos tanulás. Ez főleg igaz, ha a csapat egységéről, közös munkáról és kommunikációról van szó. Mi, az Arthome-nál úgy gondoljuk, nemcsak az fontos, hogy minden szakami kérdésben naprakészek legyünk, hanem az is, hogy mint csapat jó működjünk együtt. Ehhez kértünk az elmúlt hetekben segítséget Szalay Zsolt coach-tól.

Az ingatlanpiac alakulása Magyarországon 2023-ban

A magyarországi ingatlanpiacot 2023-ban különböző gazdasági és társadalmi tényezők befolyásolták. A globális bizonytalanságok ellenére a magyar gazdaság rugalmas maradt, ami táplálta a keresletet az ingatlanszektorban. Íme a legfontosabb fejlemények áttekintése:

 

Urbanizáció - főváros vs. vidék:

 

A városi területek, különösen Budapest, továbbra is jelentős figyelmet keltettek a befektetők és a lakásvásárlók körében. A főváros megőrizte az ingatlanpiaci tevékenységek elsődleges központjaként betöltött státuszát, amit a munkalehetőségek, a kulturális kényelem és az infrastruktúra fejlődése hajtott.

Az olyan vidéki városokban, mint Debrecen, Szeged és Pécs, szintén folyamatosan nőtt a kereslet, amit a jobb életminőség és a Budapesthez képest alacsonyabb megélhetési költségek támasztottak alá.

 

Lezajlott az I. Tiny House Nyílt nap

2024.01.27-én megrendezésre került partnerünk, a Tiny Life felkérésére megszervezett nyílt nap. Irodánk mint kizárólagos értékesítő partner volt a felelős szervezője és lebonyolítója a rendezvénynek.

Évösszegző és tervek 2024-re az ArtHome szemszögéből

Hogyan alakult az ingatlanpiac 2023-ban az ArthHome szemszögéből? Milyen új szolgáltatással bővült a repertoárunk? Milyen jótékonysági összefogást indítottunk el? Az Évösszegző vindeónkból megtudod!

Kutyaház a Beagle fajtamentőknek!

Adj Te is, segíts, hogy segíthessünk! (Utalashoz adatok lent)
A hideg beköszöntével elhatároztuk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kutyusokra, akiknek - akár egy menhelyen, akár gazdánál - valami oknál fogva nincsen fedett, szigetelt kutyaháza ????, és megpróbálunk ezen a helyzeten segíteni.
Összefogtunk helyi vállalkozásokkal (mint például a Költözzma és a Csavarker Kft.), és meg sem állunk 50 db kutyaházig! Mivel egy-egy kutyaház ???? - mérettől függően - akár 50.000 Ft-ba is kerülhet, várjuk további cégek jelentkezését, akik anyaggal vagy munkával tudnának segíteni az összeszerelésben. A lakosság segítségét is szeretnénk kérni, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák azokat a szervezeteket, amelyek négylábú barátaink életkörülményeinek jobbá tételét tűzték ki célul! Az első támogatott alapítvány a szegedi Beagle Fajtamentés. Itt a legfontosabb élettapasztalatunk: nehéz jó fotót készíteni 20-30 cuki beagle figyelmének középpontjában! De a lényeg, hogy a házak jó helyre kerültek!

TINY HOUSE Nyílt nap 2024.01.27.

Mindig is érdekelt a Tiny House? Akkor itt az alkalom jobban megismerni őket! Cégünk és a Tiny House-ok gyártója, a Tiny Life sok szerettel meghív a 2024.01.27-i nyílt napjukra.

Végre itt a Napenergia plusz program 2024

Régóta várt bejelentés érkezett tavaly ősszel - újra lesz lesz lehetőség vissza nem térítendő támogatásra a napelemrendszerek tekintetében. Lássuk, mik ezek a részletek.

Otthont mindenkinek - a négylábúaknak is!

Keressük azokat a cégeket és magánembereket, akik - hozzánk hasonlóan - szívügyüknek érzik négylábú barátaink jobb sorsát. A Költözzma Kft-vel és a Csavarker Iparos Centrummal karöltve 50 kutyaházat szeretnénk megépíteni, és olyan menhelyekre, háztartásokba eljuttatni, ahol arra szükség lehet.

Új keresőszolgáltatás az ArtHome-nál!

Keresőszolgáltatásunk mindenkinek szól, aki venni szeretne és elkerülné az ingatlan vásárlás idő-, és energiarabló nehézségeit. Akár nincs időd vagy lehetőséged személyesen felkutatni a potenciális ingatlanokat, mi segítségedre lehetünk ebben. 

12 tipp - Hogyan készítse fel otthonát a karácsonyra?

Közeleg az év talán legszebb időszaka, a karácsony. Ilyenkor mindenki elkezdi felkészíteni a lelkét - és egyben az otthonát is - a meghitt ünneplésre . Ehhez próbálunk most néhány hasznos tippel segíteni.