+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hétfőn megnyitják az új Otthonteremtési támogatást - ezekben a bankokban lesz elérhető

Jövő hét hétfőn elindul az új otthonteremtési program, amely keretében a lakosság 6 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhet energiahatékonysági felújításokra. A Bank360 összeállította, mely bankfiókokban lehet igényelni az összeget, és kiderült, hogy országszerte már 266 MFB Pont Plusz áll a rendelkezésre.

Gourmet Garden - egy falatnyi Japán Újszeged szívében

Ez a különleges étterem 2020 júliusában indult el, ahol a japán gasztronómia színes és egészséges kultúráját ötvözték a sushi és a tengeri fogások  sokszínűségével.

Június havi sikertörténet - az Újszegedi csodaház gazdára talált

A portfóliónk egyik kiemelkedő darabja volt a Reizner János utcában található rendkívül igényesen megálmodott magánház. A 2019-ben épült egyedi ingatlant több neves iroda is hirdette, de az ArtHome munkatársainak sikerült végül megtalálniuk a tökéletes vevőt.

 

Gyorsan Emelkednek a Lakásárak: Szeged és Debrecen a Listavezetők

Az ingatlanpiac izgalmas időket él át Magyarországon, különösen a Szegedet és Debrecent is magában foglaló régiókban. Az elmúlt egy évben jelentős áremelkedés volt tapasztalható, és az ingatlan.com legfrissebb kereslet-kínálati összesítője szerint májusban az éves áremelkedés országosan 4,5 százalék volt. Budapesten ez a növekedés 5,8 százalékot ért el, míg a vidéki városok közül kiemelkedik Szeged és Debrecen, ahol az áremelkedés üteme meghaladta a 7-8 százalékot.

 

A hónap ingatlanai: energiatakarékos, kertkapcsolatos házak eladók Újszegeden

Ha olyan otthont keresel, amely a legmodernebb technológiákkal és a legmagasabb színvonalú kivitelezéssel készült, akkor jó helyen jársz. Újszegeden most eladóvá váltak ezek az exkluzív, energiatakarékos és kertkapcsolatos házak, amelyek minden igényt kielégítenek. Lássuk, mitől különlegesek ezek az ingatlanok!

A hónap ingatlana - A Pick Szeged kézilabdása, Matej Gaber bízott meg minket az ingatlana eladásával

Büszkén vállaltuk a feladatot, hisz a ház stílusa különleges és kifejezetten ízléses, a mai letisztult, modern formákat és színeket kellően eltalált otthonossággal fűszerezték. 2020-as építésű, modern, extrákkal felszerelt otthon, mely téglából épült egy 3 lakásos sorházi ingatlan szélső lakásaként.

Megvannak a szülinapi fotóversenyünk nyertesei

5 évesek lettünk, ebből az alkalomból fotóversenyt hirdettünk a Facebbok oldalunkon. Arra kértük a követőinket, hogy posztolják legszebb képüket szeretett városunkról. 

Változások Magyarország energetikai politikájában

Megszűnhet az erkélynapelemek hazai tiltása, a magyar szabályozás megengedővé válik – ez olvasható ki a magyar kormány által az Európai Bizottságnak leadott, a REPowerEU fejezettel kiegészített helyreállítási tervének egyik energetikai vállalásából. Mindez nagy változás lenne, hiszen jelenleg Magyarországon az áramszolgáltatók nem engedélyezik ezeket a legfeljebb 0,8 kW-os fotovoltaikus berendezéseket, az EU más országaiban ugyanakkor széleskörűen alkalmazzák őket. A dolog „szépséghibája”, hogy ezt a vállalást már 2023. március 31-i határidővel vállalta a kormány, igaz a határidő nem volt kötelező, de előbb-utóbb várhatóan megszületik majd az a szabályozás, hogy az ilyen kis kapacitású napelemek telepítéséhez elég lesz egy bejelentés/regisztráció, és ehhez képest legfeljebb két hónapon belül hálózatra is kell csatlakozni.

Partnerbemutató - Bautender Ziegel Kft.

Munkánk során érdekes emberekkel, izgalmas vállalkozásokkal ismerkedtünk meg. Van, aki partnerként velünk dolgozik és olyan is, akivel ügyfélként kerülünk egyszeri vagy rendszeres munkakapcsolatba. Sorozatunkban ezeket az embereket mutatjuk be.

Hogyan adtuk el...

Loft a Belvárosban

Van olyan ingatlan, ami a legtöbb kategóriájában kereső vevőnek megfelel és vannak a különleges ingatlanok. Ami egyedi, nehezen hasonlítható máshoz és ezért nem is felel meg minden igénynek. Ő is ilyen, egy igazi kuriózum. Nekem a 20 év alatt - a sok szép és igényes lakás és ház közül - nem volt hasonló, különleges ingatlanom. Most végre megtalálta az új, büszke tulajdonosát. Gazdára talált egyik kedvenc ingatlanunk, a páratlan panorámával rendelkező, újonnan épült loft a Belvárosban.