+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Frida - az ArtHome kutyus - avagy kisállat az otthonunkban

 

Az adatok szerint Magyarországon kb. 2,3 millió macska és 2 millió kutya él. A kis kedvencek igazi családtagok lehetnek, de mire kell figyelnünk, ha az otthonunkba érkeznek?

 

Mi a helyzet az ingatlanpiacon Szegeden?

Hogy áll a piac, hogyan alakulnak az ingatlanárak városunkban? Érdemes e eladni és vásárolni?

 

Ünnepelj velünk, és legyél Te az ajándékozott!

Az ArtHome csapata 4 éves lett, ezért úgy gondoltuk, hogy ebből az alkalomból készülünk egy meglepetéssel!

Az elmúlt években több száz ingatlan fordult meg nálunk, és kollégáink ugyanennyi ügyféllel voltak kapcsolatban. Megköszönve az eddigi bizalmat, az alábbi ajándékokat ajánljuk fel mindazon új ügyfeleink számára, akik JÚNIUS hónapban megbíznak minket ingatlanuk értékesítésével.

COVERIT & AUDREY MODERN ART LÁTVÁNYMŰHELY WORKSHOP

Az ingatlanszakma elsősorban engem a lakberendezés, csodás és érdekes enteriőrök miatt kezdett el vonzani. Lakberendező nem lettem, de a munkám során számos területen kamatoztatom az évek alatt felszedett tudásom. És mivel tanulni sosem késő, Petrával egy dekorfal készítő workshopra látogattunk el, hogy ilyen szépségeket is készíthessünk majd nektek!

 

Együtt, értetek!

Szalay Zsolt - Cselekvésorientált Team Coach segítségével újabb fontos mérföldkövet léptünk át. A tavalyi évben 8 alkalommal volt szerencsénk vele dolgozni, hogy minél többet megtudjunk magunkról és egymásról. így nektek is hatékonyabban tudunk segíteni!

Kivárással indult az év a hazai ingatlanpiacon

A KSH legfrissebb, 2022 harmadik negyedévére vonatkozó országos lakásárindexe szerint
kismértékben ugyan, de tovább nőttek az ingatlanárak. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kereslet
jelenleg is változatlanul élénk, sőt, a vásárlók kivárnak. A rezsiváltozások hírére a kínálat
országszerte megnőtt, de mindez egyelőre nem mutatkozik meg az árakban.

MEGNYITOTTUNK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS!

Itt vagyunk Hódmezővásárhely! Gyertek, ha ingatlanügyetekben tanácsra van szükségetek. Az ArtHome új állomáshoz érkezett. Nagy örömmel nyitottuk meg hódmezővásárhelyi irodánkat. 
 
 

A korszerűsítés lendületet adhat az ingatlanpiacnak

Az önálló házak iránti keresési igény augusztusban 51,5 százalékra csökkent, míg a lakásokat böngészők aránya 48,5 százalékra nőtt- adta közre adatait az Otthon Centrum. Naná, hogy a nyáron napvilágot látott rezsimódosítás hírére. Mire számíthat a kínálati, és mire a keresleti oldal?

Az első ArtHome gazdikereső kiskutya: Roti

‘Sziasztok, Roti vagyok, 1 éves ivartalanított kan kutyus. Termetre körülbelül a gondozóim térde fölé érek, de vékony testalkatú vagyok. Mindig vidám és szeretetteljes vagyok, az emberekkel és a társaimmal is nagyon jól kijövök. Ha engem választasz, sokat játszhatunk, sétálhatunk. Kertben és lakásban is szívesen laknék, a lényeg, hogy sokat foglalkozz velem, mert szeretek veled lenni! […]

A kisállatoknak is segítünk otthon találni

  Augusztus 16. a hontalan állatok világnapja. Ekkor elhatároztuk, hogy a tettek mezejére lépünk. Csapatunk régen dédelgetett álma volt, hogy rászoruló kisállatoknak is otthont találjon. Irodánk minden hónapban szeretné egy kutyus és cica életét megváltoztatni. Célunk, hogy minél több leendő kis kedvenc találja meg új otthonát és gazdiját, és igyekszünk egyéb módon is segíteni, megkönnyíteni […]