+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

8 tipp, hogy hogyan készítsd fel kertedet a tavaszi virágzásra

A tavasz mindig izgalmas időszak a kertészkedés világában. Az újjáéledő természet és a melegedő időjárás csábítóan vonzza a kertbarátokat az udvarokba és kertekbe. Azonban a tavaszi kerti munkák elvégzése során fontos néhány dologra odafigyelni. 

Íme néhány hasznos tipp a tavaszi kertészeti teendőkkel kapcsolatban:

 

Miért éppen Tiny House - avagy 5 ok a Tiny House-ok mellett

A "Tiny House" vagy apróházak forradalma az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a lakhatási formák között nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Ezek a kicsi, ámde rendkívül funkcionális ingatlanok számos előnnyel járnak, amelyek miatt egyre többen választják őket otthonuknak. De vajon milyen érvek szólnak a “Tiny élet” mellett? Íme néhány indok, amiért a Tiny House nemcsak praktikus, de sok más szempont miatt is szuper választás lehet.

 

Lezajlott az I. Tiny House Nyílt nap

2024.01.27-én megrendezésre került partnerünk, a Tiny Life felkérésére megszervezett nyílt nap. Irodánk mint kizárólagos értékesítő partner volt a felelős szervezője és lebonyolítója a rendezvénynek.

Otthont mindenkinek - a négylábúaknak is!

Keressük azokat a cégeket és magánembereket, akik - hozzánk hasonlóan - szívügyüknek érzik négylábú barátaink jobb sorsát. A Költözzma Kft-vel és a Csavarker Iparos Centrummal karöltve 50 kutyaházat szeretnénk megépíteni, és olyan menhelyekre, háztartásokba eljuttatni, ahol arra szükség lehet.

12 tipp - Hogyan készítse fel otthonát a karácsonyra?

Közeleg az év talán legszebb időszaka, a karácsony. Ilyenkor mindenki elkezdi felkészíteni a lelkét - és egyben az otthonát is - a meghitt ünneplésre . Ehhez próbálunk most néhány hasznos tippel segíteni.

Tiny House, avagy merj kicsit álmodni!

 

MI AZ A TINY HOUSE, AVAGY MINIHÁZ?

A miniház egy olyan lakhatási forma, ami óriási szabadságot nyújt a tulajdonosainak azáltal, hogy méretéből és adottságai miatt bármikor mozdítható. Azonban sokan nem a mobilitása miatt választják, hanem egyszerűen az életforma miatt. Egy olyan ingatlanra esik a választásuk, ami megjelenésében, méretében teljesen más, mint a többi ház.

 

COVERIT & AUDREY MODERN ART LÁTVÁNYMŰHELY WORKSHOP

Az ingatlanszakma elsősorban engem a lakberendezés, csodás és érdekes enteriőrök miatt kezdett el vonzani. Lakberendező nem lettem, de a munkám során számos területen kamatoztatom az évek alatt felszedett tudásom. És mivel tanulni sosem késő, Petrával egy dekorfal készítő workshopra látogattunk el, hogy ilyen szépségeket is készíthessünk majd nektek!

 

Az első ArtHome gazdikereső kiskutya: Roti

‘Sziasztok, Roti vagyok, 1 éves ivartalanított kan kutyus. Termetre körülbelül a gondozóim térde fölé érek, de vékony testalkatú vagyok. Mindig vidám és szeretetteljes vagyok, az emberekkel és a társaimmal is nagyon jól kijövök. Ha engem választasz, sokat játszhatunk, sétálhatunk. Kertben és lakásban is szívesen laknék, a lényeg, hogy sokat foglalkozz velem, mert szeretek veled lenni! […]

A kisállatoknak is segítünk otthon találni

  Augusztus 16. a hontalan állatok világnapja. Ekkor elhatároztuk, hogy a tettek mezejére lépünk. Csapatunk régen dédelgetett álma volt, hogy rászoruló kisállatoknak is otthont találjon. Irodánk minden hónapban szeretné egy kutyus és cica életét megváltoztatni. Célunk, hogy minél több leendő kis kedvenc találja meg új otthonát és gazdiját, és igyekszünk egyéb módon is segíteni, megkönnyíteni […]

Hotel Karintia ékszerdobozában

A következő posztban egy szomszédos ország hoteljét mutatjuk be egy kicsit közelebbről, ami nemcsak a nyári, hanem a téli sportok szerelmesei számára is kitűnő választás lehet. Ez a kis falu, Annenheim, Ausztria déli részén található a Jäger Hotel és szinte Karintia mértani közepén fekszik. Az erkélyekről és az étterméből is csodálatos kilátás nyílik Karintia 3. […]