+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Partnerbemutató - Bautender Ziegel Kft.

Partnerbemutató - Bautender Ziegel Kft.

 

Mi az ArtHome-nál fontosnak tartjuk, hogy olyan szakértőkkel dolgozzunk együtt, akiknek hasonló a munkához való hozzáállása, mint a miénk. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatokat, hiszünk abban, hogy egymást segítve, támogatva előrébb jutunk. Mendebaba Márkót, a Bautender Ziegel Kft. ügyvezetőjét hosszú évek óta ismerjük, személyes és munkakapcsolatunk alapján is a szakma és területe kiváló képviselőjének tartjuk és bátran ajánljuk Nektek!

“Ahhoz, hogy komolyabb szintet elérjünk azt gondolom, hogy az adott szakma függőjévé kell válni. Nem elég csak elvégezni a feladatot, hanem éhezni kell a napi dózisra. Ha ez nincs meg, akkor nem lehet megfelelő koncentrációt elérni egy adott feladat teljesítéséhez és nem lesz kielégítő a végeredmény.” Mendebaba Márkó ügyvezető, okl. gépészmérnök

A Bautender Ziegel Kft-t 2007-ben alapították azzal a céllal, hogy a munkatársak közösen megvalósíthassák elképzeléseiket és maradandót alkossanak. Az elmúlt évek során a cég komoly tapasztalatot szerzett a műszaki projektmenedzsment területén. Ügyfeleik részére nyújtott szolgáltatásaik komplexitása révén jelen vannak a projektek teljes megvalósítási folyamatában az előkészítéstől, tervezéstől a megvalósulásig.

A Bautender Ziegel Kft-t olyan tapasztalt szakemberek alkotják, akik már a 90-es évek végétől kezdetben közigazgatási, műszaki, valamint területfejlesztési és gazdaságfejlesztési szervezeteknél gyűjtöttek tapasztalatot. Társaságuk alkalmazásában többek között építészmérnökök, gépészmérnökök, villamosmérnök, közgazdász és építész-technikus kollégák találhatóak.

Műszaki ellenőri, tervezői, tanácsadói tapasztalatukkal és építési projektmenedzsment gyakorlatukkal képesek megvalósítani a Megrendelők által elképzelt beruházást.

Céljuk, hogy a megrendelői igényeket a megfelelő műszaki megoldásokkal, a legkorszerűbb technológiákkal és kellő szakértelemmel elégítsék ki. Ehhez fontos a folyamatos képzés, fejlődés és a megfelelő tapasztalat. A mérnöki és tervezési munkák során korszerű informatikai rendszer áll rendelkezésre, melyek közé a magas szintű tervező szoftverek és mérő eszközök tartoznak.  További fontos céljaik közé tartozik az online jelenlét erősítése, az ügyfélkör bővítése, a hatékonyság növelése.

Az ArtHome csapata azért szeret a Bautenderrel dolgozni, mert mindig pontos, precíz és kiváló munkát végeznek az általunk értékesített ingatlanok energetikai tanúsítványának elkészítésében, műszaki felmérésében, tanácsadásban.

 
 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.