+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Miért érdemes az ArtHome pénzügyi szakértőjét választanod?

Hogyan válhatsz ingatlan tulajdonossá, befektetővé vagy szerezheted meg életed első ingatlanát nagyobb önerő nélkül? Mik azok a kérdések, amiket át kell gondolnod mielőtt belevágsz a vásárlásba?

Szakértő kollégánk 15 éves független közvetítői tapasztalattal rendelkezik, nem csak hitel ügyintézésben tud segíteni, hanem ismerve az egész pénzpiacot, személyre szabott komplex tanácsadást nyújt ügyfeleinknek, akármilyen pénzügyi kérdésről van is szó. Amennyiben neked sincs időd arra, hogy egyedül végig járd az összes bankot, biztosítót és egyéb pénzügyi szolgáltatót, akkor javaslom, hogy egyeztess időpontot szakértő kollégánkkal a lenti elérhetőségek bármelyikén, a hét bármely napján.

Tudtad e?

Összegyűjtöttünk pár fontos tényt, amit nem biztos, hogy tudtál a hitelfelvételről:

  1. Hitel esetében kiegészítő ingatlan bevonásával akár a teljes vételár is finanszírozható.
  2. Fedezetként bevonható a megvásárolni kívánt ingatlan, illetve szükség esetén maximum 3 db, Magyarországon található ingatlan bevonására van lehetőség. (Hozzátartozói megkötés nélkül bárki felajánlhatja az ingatlanfedezetet, nincs arra vonatkozó előírás, hogy a fedezetül szolgáló ingatlannak ki legyen a tulajdonosa.)
  3. Azt, hogy pontosan mennyi önerő szükséges, befolyásolja a megvásárolni kívánt ingatlan értéke és az igénylők jövedelmi helyzete.
  4. A hitel futamideje akár 35 év is lehet, így a havi törlesztőrészlet jelentősen csökkenthető.
  5. Minimálbér esetén vagy vállalkozóként is igényelhető.
  6. Akár 20 évre is fixálható a hitel kamata és törlesztő részlete, melynek köszönhetően a futamidő végéig jól tervezhetővé válik a hitel.
  7. Létezik olyan adókedvezmény, amivel jelentősen csökkenthető az adott évben befizetett törlesztő részlet.
  8. Előtörlesztés tudatos tervezésével nagy mértékben lerövidíthető az eredeti futamidő.