+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Nagy Korányi

Nagy Korányi leírása

Tisza parotn van

2 szoab, osfksdjfősdSzállást keresel?

Ha szállást keresel rövidebb időszakra, az ArtHome-nál egy éjszakától akár pár hónapos időszakig foglalhatsz, ha Szegedre látogatsz vagy átmeneti otthonra van szükséged. 

Böngéssz kínálatunkban, kattints a linkre!

Ha szálláshelyeinkkel kapcsolatos híreink, információink érdekelnek, kövess minket a facebook.com/stayinszegedarthome FB oldalunkon!

 

Mit nyújtunk?

 

Szolgáltatásainkról, árainkról, a foglalás menetéről az alábbiakban tájékozódhatsz, ha a tovább olvasok gombra kattintasz.

 

Nézd meg milyen további kedvezményt adunk neked

 

Ha nálunk foglalsz, a város különböző pontjain kedvezményt vehetsz igénybe, legyen szó a reggeli kávéról, egy jó vacsoráról vagy ha csobbannál egyet az Aquapolis Napfényfürdőben!

Kattints ide a részletekért. https://arthomeingatlan.hu/staykedvezmeny/


Rövidtávú kiadás, szálláshely szolgáltatás

arthome_szeged_szallashely_apartman_szallasBefektetésnek szánt lakásunkat vagy házunkat különböző módon állíthatjuk munkába. A hosszútávú bérbeadás mellett a másik kézenfekvő és egyre divatosabb opció a rövidtávú kiadás (Airbnb vagy Booking), ami tulajdonképpen sokkal közelebb áll a hotelszakmához, mint az ingatlan-bérbeadáshoz. Az ArtHome rövidtávú kiadással is foglalkozik - egy éjszakától akár pár hónapos időszakig.

 

Mit jelent a rövidtávú kiadás vagy szálláshely szolgáltatás?

 

A rövidtávú kiadás szálláshely szolgáltatásnak minősül, nem kiadásnak. Itt vendégeket fogadunk, nem bérlőink vannak és őket magasabb felszereltségű, ágyneművel, törölközővel ellátott lakásokban, házakban fogadjuk – csakúgy, mint egy hotel vagy apartman esetében. Vendégeink maximum 90 napot töltenek az adott szálláshelyen, és az ingatlanunkban maximum 8 szoba áll a rendelkezésükre.

Kínálatunkban megtalálhatók kisebb apartmanok valamint teljes lakások is.

A lakások kivétel nélkül önálló, saját fürdőszobával és konyhával rendelkező, saját használatú lakások és házak, melyeket felszerelve adunk át vendégeinknek.

Extra szolgáltatásként a tartózkodás közbeni takarítást és ágyneműcserét, valamint különleges bekészítést is rendelhetnek vendégeink.

A szálláshelyek kezelését teljeskörűen végezzük a lakás felszerelésétől a foglalások kezelésén át a vendégekkel való kapcsolattartásig. A további részletekért keress minket bizalommal!


Szálláshely-szolgáltatás (nem ingatlan bérbeadás) adózása

Az alábbiakban a napjainkban nagyon népszerű rövidtávú lakáskiadás legkedvezőbb adózási szabályait foglaljuk össze.

Az SZJA törvény alapján fizető-vendéglátó tevékenységet folytató magánszemély az, aki egyéb szálláshely-szolgáltatási tevékenység keretében nyújt szálláshelyet egy évben ugyanannak a személynek 90 napot meg nem haladó időtartamra.

A kis szálláshelyek üzemeltetése cégként, egyéni vállalkozói formában vagy adószámos magánszemélyként történik.