+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Szállást keresel?

Szállást keresel rövidebb időszakra?

Az ArtHome-nál egy éjszakától akár pár hónapos időszakig foglalhatsz szállást, ha Szegedre látogatsz vagy átmeneti otthonra van szükséged. 

Böngéssz kínálatunkban, kattints a linkre!

Mit nyújtunk?

Az ArtHome megbízható, stabil iroda, ahol biztosan megtalálod az igényednek megfelelő szállást.

Jelenleg adatbázisunkban 15-20 szálláshely szerepel. Kínálatunkban megtalálhatók kisebb apartmanok, apartmanszobák valamint teljes lakások. Mindegyik lakásunk jó helyen van (Belváros és Újszeged, Liget közelében). 

Lakásaink kivétel nélkül igényes, önálló, saját fürdőszobával és konyhával rendelkező, saját használatú lakások és házak, melyek teljesen felszereltek akár pár napos, akár pár hetes tartózkodásra. Hajszárító, vasaló, konyhai felszereltség alapvető edényekkel és fűszerekkel minden lakás tartozéka, vendégeinknek  ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Neked csak a személyes dolgaidat kell bepakolnod indulás előtt!

A vendégeknek welcome bekészítést adunk, amiben sampon és tusfürdő, a konyhában kávé, tea várja őket, valamint különleges bekészítést is rendelhetnek vendégeink.

Self check in rendszerben, rugalmasan csekkolnak be és ki a vendégeink (lakásaink legtöbbje kulcsszéffel felszerelt). 

Korlátlan internet előfizetés minden lakásban van. 

Böngéssz adatbázisunkban és kérd erre a területre specializálódott kollégánk segítségét!
Miért foglalj nálunk?

15 éve ingatlanokkal foglalkozunk, az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetve az igényes, kedvező árú szálláshelyek kiadására itthon és külföldön is. 6 fős, angolul beszélő, erre a területre szakosodott csapattal állunk rendelkezésre, akik mind az ingatlan, mind pedig a hotelszakmában jártasak. Közös célunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak városunkból.

Folyamatos elérhetőséggel állunk a vendégek részére, 0-24 órás telefonszolgálattal vészhelyzet esetére.

Portfoliónk folyamatosan növekszik, így tudunk folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújtani vendégeinknek és az ingatlanok tulajdonosainak is. Lakásainkat rendszeresen ellenőrizzük, hogy biztosan megfeleljenek a vendégeink igényeinek.

A bookingon ‘traveller review award’ dijazottak lettünk, az airbnb-n ‘superhost‘ minősítést kaptunk.

Hogyan foglalhatsz nálunk?

Az alábbi formot kitöltve jelezheted foglalási igényed. Kérjük minél több infót adj meg igényeddel kapcsolatban, így a legmegfelelőbb szállást tudjuk lefoglalni számodra.

Emailben küldjük el az elérhető szállásokat, melyet válasz-emaillel és a teljes foglalási díj 10%-ának átutalásával foglalhatsz le. A fennmaradó összeg a szállás elfoglalásakor esedékes.

*Kérjük az önkormányzatnak fizetendő IFA (idegenforgalmi adó) összegét készpénzben add át kollégánknak.

Árak:

Áraink 15.000 forinttól 55.000 forintig terjednek, adatbázisunkban széles a választék, minden igényt igyekszünk kielégíteni.

*Kérjük vedd figyelembe, hogy a napi áron felül egyszeri takarítási díj fizetendő, valamint két főnél több személy foglalása esetén a feltüntetett felárat meg kell fizetni.

Vendégigény esetén rendszeresen takarítunk vagy cseréljük az ágyneműt külön díjért.

Utazásod célja legyen pihenés, munka vagy tanulás, biztosan megtaláljuk számodra a megfelelő szálláshelyet!

Cégek részére rugalmas feltételeket és foglalási rendszert ajánlunk. 

Alig várjuk, hogy vendégeink között üdvözölhessünk! 

Böngéssz kínálatunkban, kattints a linkre!