+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
ArtHome csapat - avagy a jó pap holtig tanul

ArtHome csapat - avagy a jó pap holtig tanul

Minden szakmában alapvetés a folyamatos tanulás. Ez főleg igaz, ha a csapat egységéről, közös munkáról és kommunikációról van szó. Mi, az Arthome-nál úgy gondoljuk, nemcsak az fontos, hogy minden szakmai kérdésben naprakészek legyünk, hanem az is, hogy mint csapat jó működjünk együtt. Ehhez kértük az elmúlt hetekben Szalay Zsolt coach együttműködését.

 

Csapatmunka vagy egyéni teljesítmény?

 

Szalay Zsolt, vállalati coach volt segítségünkre abban, hogy az elméleti tudásunkat a csapatmunkáról gyakorlatban is használjuk. A hétköznapokban ritkán van alkalom a közös munka kielemzésére, jobbítására. Pedig mindenki, aki egy munkahelyen csapatban dolgozik az tudja, milyen fontos is ez.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az egyéni teljesítményünk nagyban függ attól, hogy hogyan dolgozunk össze munkatársainkkal. Zsolt különböző játkos feladatok segítségével erősített meg bennünket abban a szilárd meggyőződésünkben, hogy mi, az ArtHome-nál a csapat szentségében és nem az egyéni teljesítményben hiszünk.

Érdekes volt látni, hogy egy-egy játék milyen felszabadítóan hatott a csapatra, és sikerült egy kicsit kizökkenni bennünket az ingatlanok világából. Büszkék vagyunk az egész ArtHome csapatra, és köszönjük Zsoltnak ezt a remek lehetőséget!

Lelkesen várjuk a következő hasonló eseményt, ahol bebizonyíthatjuk: egységben az erő!

 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.