+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Staging - Hogyan készítünk fel egy lakást az eladásra?

staging_elado_lakas_haz_kiado_lakberendezes_arthome_szegedMitől válik jól eladhatóvá egy lakás? Miért lehet valamit 1 hónap alatt eladni vagy kiadni, más lakások pedig hónapokig, akár évekig állnak a piacon? Hogyan varázsolhatjuk könnyedén vonzóbbá a lakásunkat, hogyan csinálunk árucikket egy lakásból, otthonunkból?

A staging vagy homestaging eszközeivel megteremtünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.

Amikor belépünk valahová, legyen az egy lakás vagy akár iroda, azonnal érezzük, hogy ott jó-e lenni vagy inkább máris mennénk tovább. Sokszor apróságokon múlik, hogy milyen az összhatás.

Alapvetően nem rád kíváncsi az érdeklődő, nem a te tárgyaidat, ízlésedet szeretné megvenni, hanem saját magát szeretné elképzelni ott! Ezért részben ‘lebutítjuk’, részben pedig egy általános ízléshez közelítünk a staging során. Véleményünk szerint nem a ráfordítás mértéke, hanem apró részletek fogják eldönteni, hogy az érdeklődők a Te eladó vagy kiadó ingatlanodat fogják választani. Tudatosan használt eszközök ezek, melyek segíteni fognak Neked abban, hogy az eladásod vagy kiadásod a lehető legnagyobb profitot érje el.

Szolgáltatásunk egy egyszerű tanácsadástól, apró változtatásokban nyújtott segítségen át, a teljes felújítás projekt menedzsmentjéig terjed – a Te igényed szerint.

* * *