+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
ArtHome fogadj örökbe

Csapatunk régen dédelgetett álma volt, hogy rászoruló kisállatoknak is otthont találjon. 

ArtHome fogadjörökbe

Irodánk minden hónapban szeretné egy kutyus és cica életét megváltoztatni. Célunk, hogy minél több leendő kis kedvenc találja meg új otthonát és gazdiját, és igyekszünk egyéb módon is segíteni, megkönnyíteni a kisállatok menhelyi életét. Állateledelt vásárolunk, a menhelyen segítünk vagy az állatorvosi költségeket biztosítjuk majd.

Mostantól minden sikeres ingatlanügylet után 10.000 Ft-ot különítünk el, amit e célra fordítunk, így ha minket bízol meg, Te is részese vagy ennek a segítő munkának!

Ha Te is szeretnél segíteni, egy csomó lehetőség közül választhatsz!


Adj energetikai tanúsítványt ajándékba

Irányítsd hozzánk, aki eladni vagy bérbe adni szeretne! Mindketten jól jártok!

Semmi mást nem kell tenned, csak átadni az ajándékkártyát vagy elküldeni az e-kártyát ügyfelednek, ismerősödnek. Ezután jelezd számunkra, kinek adtad át az ajándékot, hogy eladó vagy kiadó ingatlanról tudsz.

Mi felvesszük az ügyféllel a kapcsolatot, érvényesítjük az ajándékot és amint sikerrel zárul az eladás, bérbeadás, mi azonnal ajándék vásárlási utalvánnyal honoráljuk közreműködésed.


Bannercsere, affiliate program

Ha szívesen jelennél meg weboldalunkon, mint partner és cserébe Te is biztosítani tudsz megjelenési felületet számunkra, vagy más együttműködési ajánlatod van, várjuk megkeresésed!

Ha olyan területen tevékenykedsz, ami kapcsolatban van az ingatlanszakmával és ügyfeleidnek szeretnél minket ajánlani, erre is van lehetőséged – természetesen ezt az ajánlást is honoráljuk Neked.

Bármelyik lehetőség felkeltette érdeklődésed, keresd tanácsadóinkat vagy közvetlenül irodánkat elérhetőségeinken!