+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Kutyaház a Beagle fajtamentőknek!

Kutyaház a Beagle fajtamentőknek!

“Legyen minden kutyának kutyaháza” akciót indított az ArtHome Szeged ????‍????????
Adj Te is, segíts, hogy segíthessünk! (Utalashoz adatok lent)
 
A hideg beköszöntével elhatároztuk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kutyusokra, akiknek - akár egy menhelyen, akár gazdánál - valami oknál fogva nincsen fedett, szigetelt kutyaháza ????, és megpróbálunk ezen a helyzeten segíteni.
Összefogtunk helyi vállalkozásokkal (mint például a Költözzma és a Csavarker Kft.), és meg sem állunk 50 db kutyaházig! Mivel egy-egy kutyaház ???? - mérettől függően - akár 50.000 Ft-ba is kerülhet, várjuk további cégek jelentkezését, akik anyaggal vagy munkával tudnának segíteni az összeszerelésben. A lakosság segítségét is szeretnénk kérni, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák azokat a szervezeteket, amelyek négylábú barátaink életkörülményeinek jobbá tételét tűzték ki célul! Az első támogatott alapítvány a szegedi Beagle Fajtamentés. Itt a legfontosabb élettapasztalatunk: nehéz jó fotót készíteni 20-30 cuki beagle figyelmének középpontjában! De a lényeg, hogy a házak jó helyre kerültek!
 
A Beagle-ért Egyesület 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a kóbor és a menhelyekre, gyepmesteri telepre került Beagle kutyusokat mentsen, őket mielőbb gazdához juttassa. Továbbá kiemelt célja, hogy a kísérleti laborokból kimentse az állatokat, és rehabilitáció után otthont keressen nekik. Átlagosan 50-70 kutyáról gondoskodnak, és kizárólag magánadományokból és 1%-ból tartják fent magukat.
 
  
Ha te is szeretnél hozzájárulni a kutyaház kezdeményezésünkhöz, akkor a Beagle Fajtamentés számlaszámára való utalással megteheted.
 
Beagle-ért Közhasznú Egyesület
Bankszámlaszám: 10401804-50515648-57481009)
A megjegyzésbe a "Kutyaház" szót kell írni.
 
 
Köszönjük, ha részese leszel a csodának! ????
 
Az első 3 ház már karácsony előtt elkészült, a következő 4-et január elején vették birtokba az új lakók!
Hálásan köszönjük a Költözzma és a Csavarker Iparos Centrum támogatását, előbbi a SIP paneleket, míg utóbbi a csavarokat biztosította.
Továbbá köszönjük Simon T Zoltán és Arnóczki Gergő segítségét, akik rutinos ezermesterként a házak összeszerelését végezték ????????????
 
A kutyusok nagyon hálásak a házakért is és minden segítségért, amit kapnak, szóval kedves mindenki: Aki teheti, utalásra fel! 
 
Köszönettel: az ArtHome csapata!
 
A kezdeményezésről a következő linken olvashattok a Délmagyarban illetve a rólunk készült videót is itt találjátok!
 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.