+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Alsóváros, Bem utca
Alapterület
28 m2
Irányár
17.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309758

Kiváló befektetés - stúdiólakás vagy üzlethelyiség a Nagyállomásnál

Leírás

Utcára néző, földszinti, akadálymentesített egy helyiséges ingatlan, mely akár üzletként, irodaként vagy lakásként is használható. Ha tökéletes befektetést szeretnénk alacsony áron, ez az ingatlan minden szempontból megfelel. Könnyen kiadható, hiszen az Egyetem közelében van és a Nagyállomás is közel található.
A 7 lakásos társasház 20 éve épült, jól karbantartott épület, melynek utcafrontjáról közelíthető meg az ingatlan. Egy légtér, mely jelenleg lakásként használt, de évekig üzlethelyiségként működött. Kialakításában jelenleg inkább az üzlet funkció adott, ugyan részben lakássá alakították, a kényelmes lakhatáshoz még kisebb átalakításhoz szükségesek.
Nyílászárói fából készültek, az utcafronton végig üvegfelület található. Fűtése konvektoros, elektromos fűtés kialakítása javasolt. A melegvizet elektromos vízmelegítő biztosítja, mely nemrég lett beszerelve. Rezsije rendkívül alacsony, szinte elenyésző.
A fő tér a szoba, a teakonyhából fürdőszobát alakítottak ki. A wc külön helyiségben található. A padló hidegburkolattal burkolt.
Kis ráfordítással vagy átalakítással rendkívül otthonos, könnyen kiadható lakást kapunk, üzlethelyiségként jelenlegi állapotban is azonnal használható.
A környékről:
Alsóváros Szeged egyik legkedveltebb városrésze, melynek egyik fő utcáján található. Kiváló közlekedése és megközelíthetősége miatt tökéletes lokáció szempontjából. A belváros 15 perc séta, az Egyetem épületei 3-10 perc sétára vannak a háztól. Parkolni a ház előtt vagy a környező kis utcákban lehet, nem fizető övezetben.

Tekintse meg a websétát, melyen a jelenlegi állapotot is megnézheti és egy általunk elképzelt felújítási tervet is. Igény szerint a felújításban is segíteni tudunk!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok