+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Bokor utca
Alapterület
72 m2
Irányár
47.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315570

Egyetemhez közeli, nappali plusz 2 szobás téglaépítésű társasházi lakás a Bokor utcában.

Leírás

Egyetemhez közeli, nappali plusz 2 szobás téglaépítésű társasházi lakás a Bokor utcában.
A ház a 70-es években épült 15 lakásos társasház, melynek első emeletén található az ingatlan. 72 m2 alapterületű a lakás, kényelmes, tágas elosztású. A ház első emeletén helyezkedik el. Az udvar és lépcsőház felől van a bejárat, ezen az oldalon helyezkedik el a külön konyha és az egyik hálószoba. A lakás központja a napfényes, világos nappali és a nagyobb méretű hálószoba, ezek a helyiségek néznek az utcára és itt van az erkély is mely 6 m2 (igény szerint a hálóból is lehet nyílászáró cserével kijárást biztosítani az erkélyre).
A kádas fürdőszoba felújított, kényelmesen elfér benne a mosógép is, a wc külön helyiségben van.
Műszakilag a lakás részben felújított, a fűtés radiátoros és a kazánt nemrég cserélték. A hőleadók radiátorok, de azokat érdemes modernebbre cserélni.
A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos. A falakat festeni szükséges, a nyílászárók eredeti fa nyílászárók. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is van.
A lakáshoz tartozik egy saját, zárható tároló is.
Saját lakhatásra is kiváló és kiadásra is ideális befektetés, elhelyezkedése, mérete és elrendezése miatt is könnyen kiadható.
A környék:
Alsóváros és a Belváros határán helyezkedik el az ingatlan, pár lépésre a TIK-től és az Egyetem épületeitől, valamint a Nagyállomás és a Klinikák is könnyen megközelíthető gyalogosan. Az utca csendes, nincs nagy átmenő forgalom. Az utcán lehet parkolni, fizető övezetben.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok