+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Petőfi Sándor sugárút
Alapterület
93 m2
Irányár
79.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
303600

Hatalmas teraszos, tágas lakás eladó liftes házban

Leírás

Szeged Belvárosában, a Petőfi Sándor sugárúton - a Dugonics téri körforgalomtól egy saroknyira - kínálom eladásra az alábbi, liftes társasházban található lakást.
Ha létezik tökéletes befektetési ingatlan, ez az. Az Egyetem és a központi TIK épület 2 perc sétára található. A negyedik emeleten található, három külön hálószobája van, kettő fürdőszobája és tágas közös helyiségei. Hab a tortán a hatalmas tetőterasz, ami a belső udvarra néz.

A lakás központi helysége az amerikai konyhás nappali. A konyhabútor méretre készült, gépesített. Egy nagy étkezőasztal is kényelmesen elfér. A nappaliból is lehetőség van kijutni a tetőteraszra illetve a legnagyobb hálóból is. A lakás zárószinten van, így a hálószobákban ferde fal található, de a nappali-konyha egyenes falú, teljes belmagassággal. Ebből adódóan a a lakás alapterülete sokkal nagyobb, mint a tulajdoni lapon feltüntetett m2.

A három szoba tökéletesen elkülönül egymástól, a legnagyobb hálószoba en-suite, hozzá privát, tusolós fürdőszoba és wc tartozik. Egy két másik hálószobához külön, sarokkádas fürdőszoba és mellékhelyiség tartozik mosdóval.

A közös helyiségek hidegburolatot kaptak, a hálók melegburkolattal ellátottak. Cirkó gáz kazán adja a fűtést, radiátor hőleadókkal és padlófűtéssel és 2 klíma hűti le a lakást. A terasz modern műfű borítást kapott.

A lakás lokációját tekintve tökéletes, jól megközelíthető, a ház előtt fizetős a parkolás, de lehetőség van a mélygarázsban parkolót is bérelni. Befektetésnek tökéletes, biztos, hosszútávú bevételt biztosít de családi otthonnak is megfelelő.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok