+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

Bemutatkozás

'Professzionális, hasznos tanácsot adni, újszerű módszerekkel, de tradicionális erkölcsi elvek szerint, teljeskörű szolgáltatást nyújtani – ez volt a célom, amikor megálmodtam az ArtHome-ot. Remélem Téged is hamarosan elégedett ügyfeleim között tudhatlak!'  

2005-ben kezdtem ingatlanos pályafutásom, azóta több sikeres cég tanácsadójaként, vezetőjeként szereztem tapasztalatot a szegedi ingatlanpiacon, majd külföldön belekóstoltam a rövidtávú kiadás rejtelmeibe is.

2019 elején alapítottam meg az ArtHome-ot. Nem törekszem óriás vállalkozás építésére, a célom, hogy egy jó csapatnak teremtsek profi háttérrendszert, és hogy régi és új ügyfeleimet személyre szabott, igényeiknek maximálisan megfelelő szolgáltatásban részesítsem.

Csapatunk szakértelemmel, helyi piac-ismerettel, nagy lelkesedéssel és az ingatlanszakma iránti alázattal áll rendelkezésedre.

Hiszem, hogy ez egy szép és nemes szakma, hiszen komoly és fontos döntésekben lehetek ügyfeleim segítségére. Professzionális, hasznos tanácsot adni, újszerű módszerekkel, de tradicionális erkölcsi elvek szerint, teljeskörű szolgáltatást nyújtani – ez volt a célom, amikor megálmodtam az ArtHome-ot.

Ingatlan kínálat   2 találat. (1-től 12-ig)

Rendezés:
Szeged ingatlanok
115.000.000 Ft

Eladó Lakás (Tégla)

Szeged (Belváros), Püspök utca

Igazi kuriózum azoknak, akiknek az átlagos nem opció. Belső kétszintes, 3 hálószobás lakás a Belvárosban.

Alapterület:115 m2
3+½ szoba
Erkély
6. emelet

115.000.000 Ft
Szeged ingatlanok
Csak nálunk!
114.000.000 Ft

Eladó Ház (Családi ház)

Szeged (Alsóváros), Pálfy utca

Hangulatos, különleges otthon, igazi kuriózum Alsóváros belvároshoz közeli részén, akár 2 generációnak

Alapterület:133 m2
4+½ szoba
Erkély

114.000.000 Ft