+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Móraváros
Alapterület
60 m2
Irányár
75.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315187

60m2-es új építésű, erkélyes lakás eladó a TIK és Belváros közelében

Leírás

Hatalmas telken, több háztömbös minőségi beruházás részeként épül ez az utcafronti társasház. Párhozamosan, kis késleltetéssel további 2 tömb kivitelezésére is rendelkezésre állnak már a tervek, engedélyek. A projekt első ütemében épülő lakások már elkeltek, most a további ütem ingatlanjai már leköthetőek 30% önrész befizetésével.

Az újabb ütemben épülő lakások 2025 második felében készülnek el, várható átadás és használatba vételi engedélyezés akkorra várható.
60m2-es erkélyes lakások készülnek a tervek alapján. Első, és második emeleti lakásokat lehet választani. A projekt korai fázisában van lehetőség arra, hogy 2 külön (30-30m2-es) lakrészt alakítson ki a kivitelező az új tulajdonos igényei szerint.

Garantált a magas műszaki tartalom, magas minőségű anyagok használata, több évtizedes tapasztalat társasházak és egyéb nagy volumenű építkezések, projektek kivitelezésében. Saját, összeszokott, stabil szakember gárda.

Az épületbe liftet építenek be, így a felső szintekre is akadálytalan a feljutás. A környék zöld, kertvárosias, így remek panoráma élvezhető. A hatalmas teleknek köszönhetően nyugodt, gondozott, sok zöldfelülettel ellátott zárt udvar lesz az ide költözők jutalma.
Kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra az ingatlanok. Minden lakás egyedi hőszivattyús fűtéssel (padlófűtés) és kiépített fan coil rendszerrel kerül átadásra. A kivitelező elkészíti a teljes vezetékelést, kiválasztott színre festi a falakat, megegyezés szerint burkol minden felületet, beépíti a szanitereket, a kapcsolókat, dugaljakat, és minden nyílászárót. A konyhabútor nem része az ajánlatnak, de tervek és/vagy saját beszerzés után a kivitelezéshez is szívesen rendelkezésre bocsátja a szakembereit.

Csak kulcsrakész állapotban adja át a kivitelező, minőség-megőrzési okokból, illetve a szigorú időterv betartása érdekében. A feltüntetett ár tartalmazza az ügyvédi díjakat is!
Aktuális elérhető ajánlatunkért, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok