+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Mórahalom - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Tanács
Alapterület
98 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
307337

Költözz vadonatúj lakókörnyezetbe, egy nappali plusz 4 hálószobás, igazi családi otthonba, Mórahalom új osztásában! AJÁNDÉK NAPELEMMEL!

Leírás

AJÁNDÉK NAPELEMMEL! Ha modern, letisztult, jó elrendezésű házra vágysz, ahol mindenkinek van elég hálószoba és kényelmes lakótér, megtaláltad az új otthonod.
A ház idei átadással, kulcsrakészen lehet a Tiéd, melyben már csak a konyhabútort kell megálmodnod. A házat a jól megtervezettség jellemzi. Helyiségei az előszobából nyílnak, 3 hálószoba, a mosókonyha és a külön kézmosós wc egymás után helyezkednek el. A szobák félszobák, de jól berendezhetőek. A kifejezetten tágas, amerikai konyhás nappalinak az oldalkertre és a hátsó kertre is néznek az ablakai. Benapozása tökéletes, D-Ny-i fekvésű, a nap nagyrészében napos, így mindig világos. Kényelmes, tágas, egy étkezőrész is elfér benne. A fürdőszoba kádas, két mosdóval látták el. A negyedik hálószoba a nappaliból nyílik, az udvar felé néz. Ha nincs ennyi hálószobára szükséged, igény szerint a szobák összenyithatóak vagy gardróbként, dolgozóként is használhatóak.
Műszakilag a modern kor elvárásainak felel meg a ház. SIP paneles építési móddal készült, melyre kifejezetten jellemző a jó hő-, és hangszigetelőképesség, valamint tűzállóság. Szeglemezes tetővel épült, melyen napelemet helyeznek el. Várhatóan a rezsi költsége kifejezetten alacsony lesz. A házban árammal működik minden, elektromos boiler szolgáltatja a melegvizet és elektromos kazán a padlófűtést, melyet a napelem tesz alacsony fenntarthatóságúvá.
A telek 702 m2, a ház netto 98,5 m2, 2 m2 fedett belépővel és 15 m2 terasszal. Hozzá 22,5 m2-es fedett beálló tartozik.

Ízléses, jó minőségű anyagokat használtak fel a ház befejezéséhez, így új tulajdonosa különösen otthonosan érezheti magát benne. Modern, letisztult design és élhető, otthonos hangulat jellemzi, jó elrendezéssel. Családoknak, kényelmes tereket kedvelő pároknak kifejezetten ajánlom a házat. Akár idei költözéssel!

A szomszéd ház - mely hasonló kialakítású - szintén eladó, így akár családok, barátok együtt költözése is megoldható. (Részletekért érdeklődj tanácsadónknál!)

A környékről:
Mórahalom egyik új részén található utcában, a Tanács utcában van az ingatlan. Fejlődő városrész, az elmúlt években sorra épültek itt az új otthonok, mára beépült, kellemes környezet. Várhatóan a jövő évben teljesen felépülnek az ide tervezett házak.
Mórahalom Szegedtől 20 perc autóútra van, így aki Szegedre járna dolgozni, annak is elérhető távolság. A napi élethez azonban Mórahalom is tökéletes helyszínt nyújt, számtalan szolgáltató, bolt és étterem van itt. Mórahalom egyik fő látványossága, a Mórahalmi Fürdő is ide vonzza a látogatókat.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok