+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Alapterület
103 m2
Irányár
44.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
312324

Közel s távol a legjobb választás! Város széli oázis ELADÓ Vásárhelyen

Leírás

Közel s távol a legjobb választás! Ez a város széli oázis ideális kombinációja a természet közelségének és a maximális komfortnak egy család számára.
Hódmezővásárhelyen, gondozott kiskertes övezetben, valódi nyugalomtól ölelt városrészben található ez a bájos, 2011-ben épült, és azóta is folyamatos korszerűsítésekkel gazdagított, kétszintes csodaház. Közel 1600 m2 telken áll, ahol 40 termő gyümölcsfa árnyékában pihenhet az új tulajdonos. Állattartásra, házi gazdálkodásra tökéletes helyszín. A telek széles utcafrontja lehetővé teszi azt is, hogy akár mezőgazdasági géppel megközelíthető legyen a hátsó udvarrész a könnyebb megművelés érdekben. A hatalmas diófa alatt kényelmes és árnyékos teraszt és játszóteret alakítottak ki a jelenlegi tulajdonosok, itt van lehetőség teljesen privát és nagyon hangulatos kerti összejöveteleket, grillpartikat, családi ünnepeket tartani. Egy kis fészerben tárolhatóak a kerti szerszámok.

Az ingatlan hasznos alapterülete 103 négyzetméter. A földszinten az előszobából továbbhaladva egy modern, étkezővel egybenyitott, méretre gyártott és gépesített bútorral ellátott konyhát, a hozzá tartozó kamrát találjuk. Valamint itt kapott helyet a család kedvenc óriás kanapéjának teret adó vagány nappali, és egy többfunkciós gardób-dolgozó-vendégszoba is. A kuckós tetőtérben található a sarokkádas fürdőszoba, illetve 3 különálló háló.
Az épület 30-as Porotherm téglából készült, amely hosszú távú stabilitást és megbízhatóságot garantál. A központi fűtést egy modern Ariston gázkazán biztosítja, de gazdaságossági szempontból egy vegyestüzelésű kazánnal is megoldható a fűtés. További alternatíva az elektromos fűtés, hiszen Gree légkondicionáló gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a teljes lakótérben . A kényelmet és a melegséget a hidegebb napokon a padlófűtés biztosítja a konyha-étkezőben és a nappaliban.
Aki szeret a közművektől független jövőben gondolkodni, az láthatja ebben az ingatlanban a múltban bevált, ám újonnan alábecsült előnyöket. Fával megoldható a fűtés. Az ingatlan vízellátása egy 80 méteres fúrt kútról történik, így a vízminőség és ellátás megbízható és biztonságos. Továbbá egy Plast start házi szennyvíztisztító berendezés is rendelkezésre áll.
A kényelmet tovább fokozza a házhoz tartozó garázs, ami közvetlenül az utcafrontról nyílik és további járművek (motor, kerékpárok) számára is bőven akad benne hely.
A ház lakóingatlan, tehermentes, és további energetikai fejlesztési pályázatokra is benevezhető, pl szigetelés, napelem, stb. Megtekinteni rugalmasan, előzetes egyeztetés alapján lehet.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok