+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Alapterület
332 m2
Irányár
190.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
310892

Letisztult luxus a nyugalom szigetén

Leírás

Hódmezővásárhely és Szeged között, Új-Kishomokon található az alábbi, minden szempontból tökéletes családi ház.

Kihagyhatatlan számadatok: a ház hasznos területe 332 nm, a telek 1702 nm, kétszintes és 2022- re született meg.

Amit a számok viszont nem adnak vissza, azok a tágas terek, az átgondolt elrendezés, a praktikus megoldások. A házba lépve már érezhető, hogy egy nem mindennapi otthonban vagyunk.

Kétszintes, a földszinten előszobával, vendég mosdóval és a dupla garázzsal találkozunk először. Ezt követi az étkező, ahonnan a kertre néző kilátást élvezhetjük.
Innen jobbra fordulva egy tökéletesen elkülönített hálószoba található gardróbbal illetve egy ötletes, térelválasztóval szeparált fürdőszoba kapott helyet.

Balra álmodta meg a tervező a konyhát, Bosch beépített konyhagépekkel és konyhaszigettel. A konyhából nyílik egy kamra és a háztartási helyiség, ahol a hőszivattyú van beépítve.

A ház központi helyisége a gyönyörű, galériás nappali. A hatalmas ablakoknak köszönhetően extrán világos. A hangulatot tovább fokozza a kandalló, amit a nappaliból, étkezőből és a konyhából is élvezhetünk.

Az emeletre kényelmes lépcső vezet fel, ahol 3, külön bejáratú hálószoba kapott helyet, továbbá gardróbszoba, fürdőszoba és külön WC. Fantasztikus kilátás nyílik az alsó szintre és a kertre. A felső szinten egy 102 nm -es tetőterasz van, ha még lehet fokozni az élvezeteket, ami félkörben öleli körül a házat.

A ház minőségi alapanyagokból készült és a 10,25 kW Solaredge "okos" napelem rendszernek illetve a fa-alu Jankó ablak nyílászáróknak köszönhetően maximálisan energiatakarékos. A folyamatosan friss levegőért a Aereco hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik. A 16 kW-os Panasonic Aquarea hőszivattyú biztosítja a födém fűtés- hűtést, a padlófűtést és a melegvizet. A földszinti nyílászárókon Schlotterer zsalúziák kerültek felszerelésre az ablakokra. Távfelügyeletre bekötött infrariasztók adnak biztosnágérzetet körben a házon, és természetesen a kamerarendszer.


A kert parkosított, a kerítés mentén sövényeket ültettek, fúrt kút áll rendelkezésre és automata öntözőrendszer. A 42 nm -es garázsban kényelmesen elfér két személyautó, a ház előtt további parkolási lehetőségek biztosítottak.

A városrész Vásárhely dinamikusan fejlődő újdonsága, ahol a családi házak kényelmes távolságban, egymás privát szféráját tiszteletbe tartva épültek. Szívből ajánlom a házat azoknak, akik a város zajától távolabb, egy minőségi otthont keresnek, ahova tényleg csak költözni kell.

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok