+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293251

Azonnal birtokba vehető, új építésű családi ház, kulcsrakészen eladó Hódmezővásárhelyen CSOK-kal!

Leírás

Hódmezővásárhely Tabán városrészében, bolt, iskola, gyógyszertár és orvosi rendelő közelében, új építésű kertes ház eladó.
A 120 m2-es tégla építésű családi ház 2022-ben épült. Praktikus elrendezése miatt alkalmas nagyobb család vagy 2 generáció számára is. Az épület utcafronti, 300 m2-es saját telken helyezkedik el. Kertje teljesen rejtve van az külső szemektől, a garázson keresztül vagy a nappaliból megközelíthető. Privát teraszt és kellemes oázist alakíthat itt ki az új tulajdonos.

Az amerikai típusú, nyitott konyhás nappali mellett 4 külön hálószobát és 2 fürdőszobát alakítottak ki az egyszintes házban. A tetőtér beépítésével további élettér nyerhető.

Akár 2 gépkocsi számára beállási lehetőség alakítható ki közvetlenül az utcafronton. Garázs nem épült.
A fűtés gáz cirkó kazánról megoldott, továbbá hűtő-fűtő klímák számára a kiállásokat előkészítették. A 3 fázisú áram biztosított, így akár a későbbiekben napelemes megoldás is kivitelezhető igény szerint.
Az ár tartalmazza a kulcsrakész állapotot: kész külső és belső burkolás (nemesvakolt falak, külső és belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok, glettelt és fehérre festett belső falak), kapcsolók és dugaljak beszerelve, szaniterek beépítve. A konyhabútort, illetve a készülékeket, klímákat az ár nem tartalmazza.

Szegedi vagy hódmezővásárhelyi ingatlan vagy építési telek beszámítására van lehetőség, értékegyeztetéssel.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok