+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Hódmezővásárhely Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Alapterület
130 m2
Irányár
41.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300170

Nagy műhelyes családi ház eladó a Belvárosban

Leírás

Eladó nagy méretű családi ház Hódmezővásárhely egyik csendesebb, kis forgalmú belvárosi utcájában.
A polgári ház az 1900-as évek elején épült, tégla és vályog vegyes falazattal. A család, vagy vállalkozás számára egyaránt kiválóan hasznosítható ingatlan főépülete 4 nagy méretű szobával, a fedett teraszra nyíló étkező-konyhával, kamrával, és kádas fürdőszobával rendelkezik. A melléképületbe a konyhán keresztül, vagy az udvarról is be tudunk jutni. Itt egy 2 autó számára alkalmas, 2 külön kapuval rendelkező udvari garázs, illetve a hozzá kapcsolódó kisebb raktár és fürdő/WC helyiség található. A garázsban helyet kapott egy műhelysarok, illetve rengeteg tároló helyiség. A házi barkácsolást segíti egy akna, illetve a 3 fázis is (25A).

A telek mérete 420 m2, a ház hasznos alapterülete közel 130 m2. Egy méretes fedett terasz, illetve egy csempézett száraz kapu bejáró is tartozik hozzá. 1986-ban, amikor a jelenlegi tulajdonosok megvásárolták a házat, megtörtént az alászigetelés, és a tető javítása. Az udvar térkővel borított
A ház fűtése részben konvektorokkal, gázkandallóval, részben pedig cirkó gázkazánnal és radiátorokkal megoldott. Egy jó állapotú, szintén gázzal működő kerámia kályha is rendelkezésre áll.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok