+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szentes - Eladó Ház

Alapterület
147 m2
Irányár
55.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301450

Kétszintes, 147 m2-es, két lakrészes családi ház Szentesen

Leírás

Szentes Felsőpárt kedvelt részén, csendes, kertvárosias környezetben eladó ez a kitűnő elhelyezkedésű, 147 m2-es, kétszintes, kétgenerációs családiház.

A hozzá tartozó telek 629 m2, amelyen 28 m2-es garázs, tárolószín és két jó méretű, virágokkal díszített terasz, egy előkert és egy kellemes, részben parkosított udvar található.

A kitűnő állapotú ház 1985-ben, B30-as téglából épült, amely szigetelést, külső-belső korszerűsítést kapott.

Az alsó szinten tágas nappali, amerikai konyha-étkező és kamra található. A felső szintre igényesen kivitelezett lépcső vezet. Az emeleten két szoba, hozzájuk egy-egy jó méretű loggia, két felújított fürdő, és mosó-szárító helyiség kapott helyet.
Az épület része egy jól felszerelt, belső udvarról nyíló 37 m2-es garzon, amely egy jó méretű szobával, külön fürdővel és konyhával rendelkezik. Az utcafront felöli terasz a bejárati ajtó mellett található, míg a másik, a kisebb lakrészből, illetve az udvarról is megközelíthető.

A házban a melegvizet elektromos bojler, a fűtést egyedien kivitelezett kandalló biztosítja. Az épület jól tartja a meleget a téli hónapokban, míg kellemesen hűvös nyáron. Szükség esetén légkondicionáló is rendelkezésre áll a forró nyári napokra. Az ingatlan műszaki állapota korszerű, minőségi anyagokból épült!

Elhelyezkedés szempontjából minden igényt kielégít, infrastruktúrája jó. A tömegközlekedés 10 perces sétára, üzletek és boltok, gyógyszertár, oktatási intézmények, bevásárló központ és étkezde, mind a településen megtalálhatók.

A kertvárosias, hangulatos környezetben elhelyezkedő ingatlan ideális választás lehet bárkinek, aki igényes, tágas otthonra vágyik.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok