+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Új-Kishomok
Alapterület
100 m2
Irányár
46.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
292332

Luxus 1600m2-en! Egy új-kishomoki paradicsom lehetősége.

Leírás

1600 m2-es telken, Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészben eladó ez az ingatlan, jelenlegi, szerkezetkész vagy akár kulcsrakész állapotban, igény és megállapodás szerint, akár a jelenlegi tervekkel, engedélyekkel együtt.

A tervezett és elkezdett épület 85 m2 alapterületű, amihez 15 m2 fedett teraszrész kapcsolódik. A váza acélból készült, falai könnyűszerkezetes megoldással készülnek el.

A telek közművesített, a környék csatornázott. Villany 3 fázissal kialakítva, csatorna, vezetékes víz már elérhető az elkezdett építkezésen.

Jelenlegi állapotban megvásárolható: 22.000.000 Ft-ért (tájékoztató jellegű ár, mivel a munkálatok folynak, az előrehaladottság mértékétől függ az aktuális ár).
Kulcsrakészen: 58.000.000 Ft, ami természetesen függhet a kiválasztott burkolatok minőségétől és árfekvésétől is.
Szerkezetkészen 46.000.000 Ft, attól függően, hogy a kivitelezést milyen fázisig igényli a vásárló.

A környék folyamatosan fejlődik, nagyon sok az újabb építésű vagy korszerűsített ház. Befektetésnek kiváló, értékálló ingatlan. Fiatal családok kedvelt választása, hiszen zöld, nyugodt környezetben, kis forgalmú utcákon, jó közösségben nevelhetik gyermekeiket az ide költözők. A hatalmas telek rengeteg lehetőséget rejt magában, akár vállalkozásra vagy önellátó gazdálkodásra is lehetőséget biztosít. Szegedre 20 perc alatt érhetünk autóval, de 15 percnyi távolságra vannak a környékbeli autópályák felhajtói is. Tömegközlekedéssel, tram train-nel is

A fenti árak a telek árát is tartalmazzák! A telek mérete és a beépíthetőség lehetőséget ad még egy ingatlan, vagy nagyobb műhely felépítésére. Opcionálisan kérhető a garázs, a kerítés, amiket a terv tartalmaz, de a feltüntetett árnak nem képezik részét.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok