+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Deszk - Eladó Ház

Alapterület
162 m2
Irányár
90.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
305283

Újszerű, egyszintes, igényes ház Deszken a Marosmenti lakóparkban

Leírás

Deszk kiváló részén, a Marosmenti lakópark csendes utcájában található nappali+3 hálószobás, újszerű, modern, egyszintes, önálló családi ház.
Az épület 2020-ban épült, könnyűszerkezetes, SIP paneles építési móddal. Nagy terek, jó elrendezés és nagyvonalú helyiség kiosztás jellemzi, így a ház ideális választás a modern stílus azon kedvelőinek, akiknek a komfort és a megfelelő szobaszám egyaránt fontos.
A ház oldal kertjéből közelíthetjük meg a bejáratot, ahol kényelmes előszoba fogad minket. Innen nyílnak a ház helyiségei. A kényelmes amerikai konyha külön kamrával rendelkezik, a modern, igényes konyhabútor gépesített, konyhaszigettel, ufo elszívóval, grillezővel. Az egyterű konyha-nappali 3 oldalon ablakos, így rendkívül napfényes, kellemes szoba, mely a kertre néz, és az óriási (36 m2-es), délnyugati fekvésű teraszra is innen léphetünk ki. A teraszon egy finn szauna is helyet kapott.
Az igényes hidegburkolattal ellátott tusolós és kádas, tágas fürdőszobában wc-t is helyeztek el, de van egy külön mellékhelyiség is a házban.
A két nagyobb hálószoba az utcára néz, de ablakuk a lépcsős alaprajz miatt kifejezetten intim, az utcáról nem lehet belátni. A másik (félszoba) és egy önálló gardrób az oldalkertre néz.
A ház műszakilag kiváló, fűtése elektromos, fali elektromos radiátorokkal, mely rendkívül alacsony fogyasztású. A nappaliban elektromos padlófűtés is van. A melegvizet elektromos vízmelegítő adja. Mint a lakópark egészén, itt is derítővel megoldott a szennyvíz elvezetés. Az ablakok antracit színű műanyag nyílászárók, melyek szúnyoghálósak.
A nappaliba és az egyik hálószobába hűtő-fűtő klímát szereltek be. A ház napelemmel ellátott, mely tovább növeli a ház energia felhasználási hatékonyságát.
Az utca felől a duplagarázs van, mely elektromos kapuval ellátott. A házba innen is bemehetünk. Különleges előnye az elrendezésnek, hogy az utca felől a garázs elhelyezése intimitást kölcsönöz a háznak.
A kert parkosított, a bejárat mellett egy óriási olivafa található. A kert közepén egy süllyesztett grillező- beszélgető helyet alakítottak ki. A kerÍtés és a kapu is igényes kivitelezésű.
A környék:
A ház Deszk új osztásban van, pár perc alatt Deszk és Szeged üzletei, szolgáltatói könnyen megközelíthetőek. Nagyon jó környék jó szomszédokkal, családoknak kiváló választás!
Szeged 6 perc alatt elérhető autóval.

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok