+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Felsőváros
Alapterület
150 m2
Irányár
75.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290990

Kertes sorház 5 hálószobával a Belváros közelében

Leírás

Első tulajdonosától eladó ez a nagyon jól, saját részre megtervezett és épített, nagyobb létszámú család, vagy vállalkozás számára praktikus és ideális sorház Szeged Belvárosától néhány lépésnyire. A nappaliban felépített hatalmas fa tüzelésű cserépkályha nem csupán dísz!

A 3 családi egységből álló ingatlan 1989-ben épült porotherm téglából, jó ismerősök közös projektjeként. Azóta is az első tulajdonosok lakják mindhárom otthont, így nagyon jó szomszédság, összetartó közösség alakult ki. Ez az eladó ház a 3 közül az egyik szélső. Dél-nyugati fekvése miatt rengeteg napfényt kap a kis karbantartást igénylő kert, a nagy méretű, félig fedett terasz, az azzal összekötött tágas étkező-konyha, az első emeleti nappali és az onnan nyíló erkély is.

A főbejáraton belépve tágas, beépített szekrénnyel is ellátott előszobába jutunk. A földszintet a 24 m2-es konyha dominálja, ahol nem csak az étkezőben, hanem a közvetlen kertkapcsolat miatt a teraszon is fogadhatunk vendégeket, élvezhetjük a családi összejöveteleket. A kamrán, háztartási helyiségen, és egy fürdőszobán kívül egy utcafronti bejárattal ellátott 14,5m2-es garázs is helyet kapott ezen a szinten. Az első emeletre érve belépünk a 33 m2-es, teljes falfelületen ablakozott nappaliba. A sarokban egy impozáns csempekályha gondoskodik az otthonos hangulatról, és hűvösebb napokon a kellemes melegről is. Ezen a szinten még egy fürdőszoba és kettő 10 m2 körüli szoba kapott helyet. A legfelső, tetőtéri szinten további 3 háló, a hozzájuk tartozó fürdő, és egy hasznos gardrób található.

Minden szoba jó állapotú és jó minőségű parkettával burkolt, a többi helyiség hidegburkolatos, csempés és járólapos. A ház korához képest nagyon jól karbantartott, minden gépészeti elem hibátlanul működik, azonban a fűtés és a nyílászárók korszerűsítése időszerű és energiahatékonysági szempontból is indokolt.

A kedves kis udvar gondozott, virágokkal, bokrokkal és némi árnyékot biztosító fákkal ültették be. Nagyon hangulatos.

Közös költség vagy kötelezettség nincs. Közlekedés szempontjából nagyon ideális helyen fekszik: a Belváros, a Bertalan-híd és az autópályák is néhány perc alatt elérhetők, illetve tömegközlekedési lehetőségekkel is bőven ellátott.
Rugalmas megtekinthető, és viszonylag gyorsan birtokba vehető. Per-és tehermentes ingatlan.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok