+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged, Közép fasor
Alapterület
155 m2
Irányár
105.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
306838

Kivételes OTTHON Újszegeden, remek lakóközösséggel

Leírás

Üdvözöljük ebben a gyönyörű ikerházban, mely 2009-ben épült és azóta számos kényelmi és esztétikai fejlesztésen esett át.

A ház hasznos alapterülete 155 m2, saját garázzsal, udvarrésszel (használati megosztás szerint, jelenleg nincs elkerítve, de igény esetén erre van lehetőség), és egy privát fedett terasszal rendelkezik. Három szinten, praktikusan elosztva megtalálható minden, amire egy modern életvitelű családnak szüksége lehet.

A zárt, elektromos kapun keresztül megközelíthető udvarról nyílik a ház földszintjén található, nagy méretű garázs. Nem csak az autónak, de sok egyéb tárolni valónak is akad itt hely bőven. A kerti eszközöket és bútorokat ezen kívül egy külön fészerben is tarthatjuk. Az épületbe belépéskor az előszobán keresztül egy tágas földszinti nappaliba érkezünk, ami továbbvezet a 35 m2 fedett, védett teraszra. A nagy üveg felületeknek köszönhetően közvetlen a kapcsolat a kültérrel, még akár esős időben is. A földszinten található még a szuper modern, méretre egyedileg gyártott konyha-étkező, egy kamra, egy zuhanyzós fürdőszoba, illetve egy WC helyiség. A konyha remekül átgondolt, beépített gépekkel felszerelt és nagyon friss, modern szín- és formavilágú.

Az első szinten két külön bejáratú, hatalmas hálószoba található, mindkettőből közvetlenül kiléphetünk a 15 négyzetméteres erkélyre. A valaha látott leghasznosabb gardróbszoba és egy tágas, WC-vel felszerelt, dupla mosdókagylós fürdőszoba ezt a szintet kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy a nagyobb létszámú családok is kényelmesen elférjenek mivel mindenkinek biztosított a privát tér.

A tetőtérben egy további hálószobát építettek ki furfangos tárolóhelyekkel, sok egyedi megoldással. Itt kapott helyet a háztartási helyiség is. Ezzel maximalizálták jelenlegi tulajdonosai a hasznosítható tereket a házban.

Az ingatlant folyamatosan jól karban tartották gondos gazdái, legutóbbi, 2022-ben elkezdett, és idén elvégzett felújítások során az alábbi frissítések történtek:
- a ház homlokzatát, külső burkolatát modernizálták
- teljesen felújították a mai igényeknek megfelelően a konyhát (új konyhabútor és beépített háztartási berendezések, mosogatógép, stb),
- Bosch inverteres klímák minden hálószobában,
- a terasz burkolatát cserélték
- új Ariston kondenzációs kazán szolgáltatja a fűtést és a használati melegvizet

Ez az otthon várja Önt Újszegeden - egy gyönyörű és kényelmes élet kezdetét jelentheti Önnek és Családjának!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok