+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Subasa
Alapterület
70 m2
Irányár
54.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300122

Újépítésű családi ház Subasán, a Sziksósfürdő bejáratának közelében

Leírás

Azonnal költözhető, teljesen új, még nem lakott, igényesen kivitelezett családi ház, aminek első lakója lehetsz! Lakóingatlan, kivett lakóház, udvar besorolással!
A ház az idén készült el, téglából épült, önálló ház 810 m2-es telken. A ház maga 60 m2-es, hozzá egy 20 m2-es terasz tartozik. Igény szerint az alapterület bővíthető, a beépíthető terület még 81 m2 vagy 120 m2, ezt a nyílászárók kialakításánál is figyelembe vették.
Jelenleg a kényelmes, 24 m2-es amerikai konyhás nappali mellett két hálószoba van, (16 és 11 m2-esek) valamint egy fürdőszoba tusolóval. A konyhában már nem kell a berendezéssel sem foglalkoznod, mert beszerelésre került egy szép új konyhabútor, ami a ház tartozéka, tehát benne van az árban.
A ház kifejezetten alacsony rezsijű, kialakításában törekedtek a kedvező, energiatakarékos megoldásokra. A 30-as LEIER tégla falazat 10 cm EPS hőszigetelést is kapott, a tetőn 25-30 cm kőzetgyapot található. A nyílászárók 0.5-ös hőtényezővel rendelkeznek. (Ug) A fűtése 2 db 3.5 KW hőszivattyús klímaberendezéssel történik, melyek SCOP értéke 4.6. Amennyiben új tulajdonosa napelemet szeretne felszereltetni, úgy az előkészítéssel már nem kell törődnie, hiszen ez is megtörtént a kivitelezés során. Villany (3 fázis (48A) + H tarifa lett kialakíva, így az áramfelhasználás a fűtési szezonban igen kedvező. Amennyiben mégis szükséges, a gáz a telek előtt van. A szennyvíz egy 3,5 m3-es újonnan épített zárt rendszerű szennyvíztározóba kerül.
Az udvaron egy garázs is kialakításra került, így a kényelmes parkolás, tárolás is megoldott, továbbá a kerítés kapuja is teljesen új lett.

A terület ki van vonva művelés alól, a ház használatbavételi engedéllyel rendelkezik.

A környék kiváló, az utca a strand bejáratához közel, de csendes utcában található, ahol a lakók életvitelszerűen élnek. Az utca közvilágítással is ellátott. Megközelíthető Szegedtől 11 perc alatt autóval (a Dorozsmai úttól).

Tökéletes választás azoknak a fiatal pároknak, idősebbeknek, akik nem szeretnének egy ház felújításával bajlódni, fontos nekik a minőség és az ízléses kialakítás és szeretnének Szegedhez közel, de mégis csendes, kellemes környezetben élni, megfizethető áron.

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok