+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Alapterület
31 m2
Irányár
40.000 €
Hirdetés azonosító
307588

Tiny House - KOMFORT

Leírás

Tiny House - avagy merj kicsit álmodni!

Mi az a Tiny House/ Apró ház?

Ahogy a neve is utal rá, ez egy apró ház. Egy fából vagy fémből épült kis alapterületű miniház. Lehet húzható, kereken guruló alvázon, vagy akár fix helyre telepített mini otthon. Minden alaprajz jól átgondolt, és a lehető legjobb funkcionalitást kínálja maximális térrel kombinálva. Minden miniház modern, kiváló minőségű anyagokból készül, tartalmaznak mindent, ami az élethez szükséges, rendelkezik teljes értékű konyhával, fürdőszobával, fűtéssel és hűtéssel a maximális komfortért.

Felhasználási területe szinte végtelen, lehet lakóház, vendégház, hétvégi ház, mobil iroda, mini fitnesz/wellness, horgásztanya, tengerparti üdülő, erdei kunyhó, bármi, amit beleálmodunk.

FONTOS! A Tiny House teljesen mobil, közúton szállítható. Magyarországra, de akár a környező országokba is megoldható a telepítése.

A KOMFORT modell jellemzői:

7,2 - 8,4 m hosszú, 2,5 m széles, maximum 4 m magas
2 galériás
2-4 fő befogadására
A komfort modell 2 hosszúságban is elérhető, alkalmazkodva a megrendelő igényeihez. A galéria kialakítása lehet alsó és felső is, akár kombinálva is, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret. Ezt a házat akár tartós tartózkodásra is ajánljuk, mert rendelkezik a szükséges tárolókapacitással, méretei biztosítják, hogy semmit se kelljen nélkülözni. Kiválóan alkalmas egy természetközeli élet fenntartására, befektetésnek vagy akár bérbeadásnak is. Található benne egy nappali, étkező, konyha, teljes értékű fürdő és 2 galéria. A kisház 4 évszakos, kiváló minőségű hűtéssel és fűtéssel egyaránt rendelkezik.

Ár: 40.000 EUR-tól*

*Az ár minden esetben alapár, amely ÁFA nélkül értendő, és egyedileg kerül kialakításra a személyes egyeztetést követően.

További információ: https://arthomeingatlan.hu/mi-az-a-tiny-house/

Keressen az alábbi elérhetőségeimen: sz.tilla@arthomeingatlan.hu vagy +36209973498

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok