+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged
Alapterület
149 m2
Irányár
155.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
292584

AJÁNDÉK KONYHA ÉS JAKUZZI! Kulcsrakész átadás, exkluzív újépítésű ikerház a Töltés mellett Újszegeden

Leírás

Újépítésű, 149 m2-es ikerház Újszeged legújabb és legkülönlegesebb lakóövezetében, a töltés mellett, a Tisza közvetlen közelében. MOST AJÁNDÉK KONYHÁVAL ÉS JAKUZZIVAL!!!
A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra, (jelenleg 90% készültség) de igény szerint a jelenlegi állapotban is átvehető (emelt szintű szerkezetkész ár: 111 M Ft). A kulcsrakész befejezés tartalmaz elektromos autó töltőhely kialakítást, elektromos garázskaput, hőszivattyús fűtést.

Elrendezés, kialakítás:
A tervezésnél külön hangsúlyt fektettek a ház élhető, kényelmes alaprajzi kialakítására. Tágas amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba található benne, kiegészülve – egy modern család igényeit kielégítő – két fürdőszobával, külön mellékhelyiségekkel és egy háztartási helyiséggel. A ház kétszintes, lapos tetős kialakítású, így az emeleti részen sincsenek ferde falsíkok. A szobákhoz terasz illetve erkélyek tartoznak.

A ház alsó szintjén egyállásos garázs van, ami előtt is lehet parkolni az előkertben. A hátsó kertrész kényelmes pihenőkert méretű, melynek látványa a nappaliból és a fenti legnagyobb hálószobából is élvezhető.

Paraméterek:
Az exkluzív lokációt a ház igényes kivitelezése és különleges homlokzati kialakítás (travertini mészkő és kompozitlemez burkolat) teszi egyedivé.
Az ikerház összesen 750 m2-es telken található, a töltés mellett, a lakáshoz tartozó telekrész 375 m2 (20 m a teljes utcafront, 37 m telekmélység).
Műszakilag kiváló minőség jellemzi, tégla falak, 20 cm-es hőszigetelés, magas kategóriás műanyag nyílászárók (fa színű).
Hőszivattyú, magas minőségű gépészeti kialakítás.

Az átadás:
2023 év végén várható.

Beszámítási lehetőség, hitel:
Ha érdekel az ingatlan és cserét szeretnél, a kivitelező rugalmasan lakást, autót, hajót is beszámít a vételárba. Az ingatlan megvásárlásához hitel is igénybe vehető! Ha még nem áll rendelkezésedre a teljes vételár vagy kedvező finanszírozási lehetőséget keresel, pénzügyi szakértő kollégánkkal egyeztetünk neked időpontot egy ingyenes, teljeskörű konzultációra. Segítünk a CSOK és LTP felhasználás ügyintézésében is. Ha ügyvédre van szükséged, az ArtHome jogi szakértője rendelkezésedre áll.

A vásárlással kapcsolatos teendőket egy helyen, zökkenőmentesen intézzük helyetted! További információért, várható befejezés és egyéb részletekért hívj elérhetőségemen.

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok