+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged, Cinke utca
Alapterület
124 m2
Irányár
123.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315672

Eladó sorház a Cinke utcában

Leírás

Kényelmes otthon várja új lakóit a Cinke utca nyugodt környezetében. Az ingatlan modern és praktikus elrendezésű, nappali plusz három hálószobával rendelkezik, összesen 124 négyzetméter alapterülettel, amihez egy igényesen megtervezett 150 négyzetméteres kert is tartozik.

A ház fűtését padlófűtés és radiátorok biztosítják, melyeket egy mindössze másfél éves kazán táplál. Az új műanyag nyílászárók és a 15 mm vastag szigetelés gondoskodnak az alacsony rezsi költségekről és a kényelmes hőmérsékletről. Az ingatlanban új villanyvezetékek vannak, így a modern kényelemmel és biztonsággal rendelkezik.

A földszinten található egy tágas, világos nappali és az ebből nyíló világos étkező, amely tökéletes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek. A tágas, felszerelt konyha és a kamra minden háziasszony álma. A földszinten található egy fürdőszoba, és a közlekedőből nyílik a garázs is, mely a házból is megközelíthető. A lépcső ötletesen lett kialakítva, így félig tárolásra is szolgál. Az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba található, a szülői hálóból egy gardrób is kialakításra került. A lakás extráihoz tartozik a nappaliban található látvány kandalló, a kerti csobogó, két fúrt kút, öntöző rendszer, és a kiépített kamera hálózat

Az építési módja panel téglából készült, ami biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A Cinke utcai sorház ideális választás lehet családok számára, akik egy csendes, barátságos környezetben szeretnének élni, de ugyanakkor elérhető közelségben keresik a város szolgáltatásait és lehetőségeit.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg közelebbről ezt az egyedülálló ingatlant!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok