+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szentes - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Honvéd
Alapterület
54 m2
Irányár
23.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
311552

Földszinti téglalakás eladó Szentesen, a Honvéd utcában

Leírás

Remek elhelyezkedésű, tégla építésű földszinti, erkélyes lakás vált eladóvá Szentesen, a Honvéd utcában. Garázs vásárlási lehetőséggel. A lakás 54 m2, egy nagyobb nappaliból, és egy hálószobából, fürdőszobából, konyhából, közlekedőből és nagy méretű kamrából áll.

A földszinten csak 2 lakás épült, a társasházban egyébként 14 lakás található összesen. A lakóközösség figyel egymásra és a környezetére. Rendezett a lépcsőház és az épület környéke is. A lakás nagyon világos, dél-keleti fekvésű, így új, műanyagra cserélt ablakain, és az erkélyajtón szinte egész nap árad a fény a helyiségekbe. A szobák jelenleg padlószőnyeggel burkoltak, alatta parketta található. A körbejárható lakás nagyon praktikus elrendezésű, mivel a szobák külön is megközelíthetőek, egymástól teljesen elválaszthatóak. A nagyobbik szobából nyílik a loggia, fedett erkély. Remek pihenőhely, és akár mini kertként is jól kihasználható.
A konyhát néhány éve újították, rengeteg tároló került kialakításra és remek méretűek a munkapultok is. A fürdőszoba felújítást igényel, korának megfelelő állapotban van. A lakásban található egy hatalmasnak mondható kamra, ahol nem csak a kombinált hűtőszekrény, hanem egy polcrendszer és egyéb háztartási eszközök is elférnek.
Szintén a lakáshoz tartozik egy kizárólagos saját, zárható tároló, és egy másik szomszéddal közös tároló is. Mindkettő a földszinten van.
A lakás konvektoros fűtésű, ezen felül a konyhában elektromos fali panel, illetve a nagyobbik szobában egy hűtő-fűtő klíma is segít a hőmérséklet szabályozásában. Minden ablak redőnnyel ellátott, és szúnyoghálót is elhelyeztek minden helyiségben.
A lokáció ideális fiatal összeköltöző párok számára, akik közös életük első állomását keresik, hiszen óvoda és általános iskola is van a közelben. Idősebbek számára pedig a földszinti elhelyezkedés és a ligetes, kellemes környék miatt ajánlom. A bevásárlóközpont akár gyalogosan is megközelíthető, de a környéken orvos, gyógyszertár is található.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok