+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Újszeged, Védőnő utca
Alapterület
82 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316288

Eladó hangulatos lakás a Liget mellett

Leírás

Új tulajdonosát keresi ez a bájos és hangulatos lakást, amely ideális otthont kínál azoknak, akik a város nyüzsgését és a zöldövezet nyugalmát szeretnék egyesíteni. A lakás egy kellemes környezetben helyezkedik el, mindössze egy rövid sétára a gyönyörű újszegedi Ligettől.

- Elhelyezkedés: a Védőnő utcában található társasház 3. emeletén (zárószint) helyezkedik el, egy zsákutcában, mégis könnyen megközelíthető helyen.
- Méret: az ingatlan 82 négyzetméteres, ami ideális egy három-, négytagú család vagy akár egy pár számára.
- Elrendezés: a lakás nappali plusz két hálószobával rendelkezik, valamint egy tágas nappalival és erkéllyel, ahol kellemes időjárás esetén kikapcsolódhat vagy vendégeket fogadhat.
- Felszereltség: a fűtést gázkazán biztosítja, mely nemrégiben lett beszerelve, illetve egy klíma is rendelkezésre áll, így a lakás kényelmes és hatékony hőmérsékletet nyújt az év minden szakában. Emellett alacsony rezsi és közös költség jellemzi.
- Környezet: a társasház szépen karbantartott, a lakóközösség barátságos és segítőkész, ami hozzájárul a kellemes lakókörnyezethez.

Ez az ingatlan tökéletes otthon lehet mindazok számára, akik egy kényelmes élettérre vágynak, ugyanakkor elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség befektetésnek is.
Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona vagy befektetése felé!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok