+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás Agyagos utca
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Makkosháza, Agyagos utca
Alapterület
72 m2
Irányár
43.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315801

Igényesen felújított, 4 szobás panel lakás eladó. Keleti fekvésű loggiája is van!

Leírás

Frissen került a kínálatunkba ez az igényesen és teljes körűen felújított 72 négyzetméteres lakást, mely egy kihelyezett előteres bejárattal rendelkezik, ezzel extra térrel gazdagítva az előszobát. A lakás egy 5 szintes panel épület harmadik emeletén található, nem zárószinten.

A felújítás során minden vezetéket kicseréltek, valamint az amperbővítést is elvégezték. A lakás burkolatai szintén minden négyzetcentiméteren teljesen újak, modern megjelenésűek. A konyha egyedi gyártású és méretre készült, fő szempontja a maximális helykihasználás és a praktikus elrendezés volt. Az beépített konyhai gépek újak, a tűzhely gázzal működik, míg a sütő elektromos. Egy előkészítő pult is beépítésre került, hogy még több hasznos munkafelület álljon rendelkezésre.
A fürdő és a WC külön helyiségben található, mindkettőt újra burkolták és a szanitereket is kicserélték. A fürdőszobába törölközőszárítót is felszereltek.
A lakáshoz tartozik egy tároló is, melyet másik két lakóval közösen használnak, ideális hely a kerékpárok és babakocsik tárolására.
Az épület néhány éve teljes körű panelprogramon esett át, melyet már kifizettek, ez nem terheli a közös költséget. A társasház szépen karbantartott, a lakók gondozzák a ház előtti kis kertet is, ami virágokkal és bokrokkal van tele. A lakóközösség rendelkezik megtakarítással, ami biztosítja az épület hosszú távú fenntartását és esetleges szükséges felújításokra a fedezetet.
A lakás leginkább délutáni órákban megtekinthető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok