+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
123 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312326

Kompakt, és luxusos! Jakuzziból nézni a tiszai panorámát? Van ilyen!

Leírás

Elegáns és luxusos élményt kínál ez a lenyűgöző nagypolgári lakás, melyet ötletesen 2 kisebb lakóegységre bontottak. Ablakaiból a Tiszára nyílik csodálatos panoráma a csinos park lombos fái között és fölött, és romantikus erkélye igazi hangulatvarázsló. A Belvárosban, mégis zöldben!
A lakások 2017-ben teljes felújításon estek át, mely során vezetékcserére és új burkolatok kialakítására is sor került. Bár az ingatlant két külön lakássá alakították, az egyesítés könnyedén megoldható nagyobb rombolás nélkül, hiszen az épület műemlékvédelem alatt áll, így a felújításkor megőrízték az eredeti parkettát, illetve nyílászárókat. Ezek rejtve, vannak ugyan, de állagukat megóvták, így a lakások történelmi hangulata is megőrizhető maradt. Mindkét lakrésznek külön bejárata van a függőfolyosóról, és teljes értékű lakásként használhatóak: 1-1 fürdőszobával, különálló WC-kel, amerikai konyhás megoldással egybenyitott nappalival és hálószobákkal rendelkezik mindkét egység. Alapterületben felezték a 123 m2-es eredeti lakást, de nagyon különböző előnyöket alakítottak ki a 2 oldalon. Az egyik lakrésznek 2 különálló szobája van, illetve egy praktikus gardrób is rendelkezésre áll. Itt egy látványkandalló emeli a hangulatot. Míg a másik inkább legénylakásnak lett berendezve egyetlen hatalmas hálószobával, amiben egy meghökkentő beépített jakuzzi kínálja a luxus élményt. Ehhez a lakrészhez tartozik az erkély, és a fürdőszobában egy gőzkabin is helyet kapott. All in! Ezek, valamint a teljes bútorzat a vételár részét képezik, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik az otthon kényelmét és luxusát. A lakás könnyedén visszaalakítható egy grandiózus nagypolgári lakássá, így változatos lehetőségeket kínál az új tulajdonosoknak az igényeik és elképzeléseik szerint.

Az eredeti fa nyílászárók frissítést kaptak, redőnyökkel felszerelve, így a modern komfort és a klasszikus stílus tökéletes egyensúlyt alkotnak. Jelenleg két kiadott bérlemény van kialakítva az ingatlanban, így akár bérlővel együtt is eladó, ami ideális lehetőséget kínál jövedelmező befektetésre. Emellett a lakások tökéletes választás lehetnek közeli barátok vagy testvérek számára is, akik együtt, mégis elkülönítve szeretnének élni. Ha most egy kisebb lakás is elég, de a gyarapodó jövőre is szeretne gondolni, és jól jönne a folyamatos bevétel, akkor ideális választás ez az ingatlan. Javaslatom: az egyik részbe beköltözni, a másikat kiadni addig, amíg szükség nem lesz arra, hogy újra összenyitva teljes pompájában élvezhesse egy család ezt a remek lakást, remek helyen.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok