+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Rókus, Kossuth Lajos sugárút
Alapterület
98 m2
Irányár
56.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
293789

Világos, felújított polgári lakás, ami akár két lakássá bontható

Leírás

Nagyon jó adottságokkal rendelkező, felújított polgári lakás eladó Rókus Belvároshoz közeli részén. A lakás 98 m2, két bejárattal rendelkezik, ami alkalmassá teszik 2 külön lakrész kialakítására is.
Az épület klasszikus polgári stílusú, korát meghazudtolóan kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott. Csak magántulajdonban levő lakások találhatóak itt, IKV illetőségű ingatlan már évek óta nincs. A tulajdonosok gondos gazdák, ezt jól jelzi, hogy a közös költségben is elkülönített összeget szánnak újításokra. Így került sor például néhány éve egy teljes körű tetőfelújításra.
A lakás a második emeleten található, ahová karakteres lépcsőházon keresztül jutunk el. A lakásnak saját függőfolyosója van, ami privát erkélyként használható. Belépve egy központi hallban találjuk magunkat, innen nyílik valamennyi további helyiség: az étkezős, felújított, beépített, gépesített konyha, egy nagy méretű kamra, egy fürdőszoba, és külön WC, 2 napfényes szoba, és egy kisebb dolgozó helyiség. Az ingatlan fűtésről radiátoros hőleadókkal működő gáz - cirkó kazán, illetve egy gáz üzemű hérás csempekályha, hűtéséről klíma gondoskodik. Átfogó felújítása 2018-ban történt, ami érintette a villanyhálózatot, a fűtésrendszert, a parkettákat, és további burkolatokat, nyílászárókat, konyha és fürdőszoba újragondolását.
Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal átvehető. Tartozik hozzá egy saját, zárható pincehelyiség. Egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető.
Közös költsége :16.000 Ft/hó. Éves átlag gázszámlája 90.000 Ft a 3,5 méter feletti belmagasság ellenére is.
Ideális választás családok, fiatal párok számára, illetve az épület frekventált elhelyezkedése miatt akár befektetésre, bérbeadásra, vagy irodának is ajánlott. Könnyen és jó áron kiadható ingatlan.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok