+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Alsóváros
Alapterület
98 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314432

A Szent Ferenc utcában eladóvá vált egy remek elosztású, jól karbantartott lakás

Leírás

Alsóvároson, frekventált helyen, a Boldogasszony sgt. és a Szent Ferenc u. sarkán, teljes felújításon átesett, 98 m2-es, 1. emeleti lakás a Bors-palotában (magasföldszint van) eladó.

Az ingatlan helyiségei:
-amerikai étkező-konyhás nappali
-spájz
-tágas előszoba
-egy hálószoba
-egy vendégszoba
-fürdőszoba tusolóval, káddal, wc-vel, bidével, piszoárral, dupla mosdókagylóval
-plusz külön wc helyiség

A nagy terekkel rendelkező, stílusos, egyben extravagáns polgári lakásnak remek elosztása van, nagyon jól karbantartott állapotú.

A padlófűtést és a meleg vizet gáz-cirkó kazán biztosítja (rejtett szekrényben, ízléses kivitelezéssel), a szobákban radiátor hőleadók kerültek elhelyezésre. A klimatizált lakás vendégszobájában fapadló, míg a hálószobában parketta található, az egyéb helyiségek kerámialappal burkoltak.

Az L-alakú, minőségi Bányai cseresznyefa konyhabútor a beépített gépekkel, valamint az előszobában és a halószobában is megtalálható beépített szekrények a lakás tartozékai, ugyanúgy, mint a riasztóberendezés is. A lakás nyílászárói, redőnyözöttek és szúnyoghálóval ellátottak.

Az ingatlanhoz tartozik egy zárt teremgarázs autóbeálló is, melynek ára: 6.500.000 Ft. A társasházban az épület alatt lévő száraz, betonozott közös pince, amelyből a lakáshoz tartozó rész leválasztható.

Az épületben orvosi rendelők, a szomszéd lakásban iroda található. A lakás lokációja kiváló, abszolút közlekedési csomópontban helyezkedik el, minden egy karnyújtásra elérhető (vasútállomás, pékség, ABC-k, gyógyszertár, iskolák, egyetemek, TIK, kávézók, éttermek, klinikák), így akár befektetésnek is kiváló lehetőséget nyújthat, a bérbeadás szempontjából Szeged egyik legkeresettebb környékén.

Kapcsolati adatok

Dr. Maróti Kinga

Dr. Maróti Kinga

Ingatlanszakértő, egyéni ügyvéd - SZEGEDI IRODA

+36-30-850 0098

m.kinga@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok