+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Deák Ferenc utca
Alapterület
76 m2
Irányár
82.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311608

Városközponti, felújított polgári lakás eladó a Belvárosban

Leírás

Szeged frekventált belvárosi utcájában, a Deák Ferenc utcában található az alábbi, igényesen felújított 76,97 nm- es lakás.

Egy nagypolgári ház első emeletén található, a bejárat függőfolyosóról nyílik.
Az előszobából rögtön balra nyílik az egyik hálószoba, ez a kisebb és a belső udvarra néz. A nagyobbik szoba szemben kapott helyet, éke az egész falat betakaró beépített gardrób szekrény.

Az előszobából tovább haladva található a konyha és az étkező. A konyha gépesített ( villanytűzhely, villanysütő, szagelszívó, mosogatógép, mosógép) és az egyik falára hatalmas tükröket helyeztek fel, így egy tágasabb érzést kapunk.

A fürdőszoba kádas, beépített szekrény rejti el a kazánt illetve itt kapott helyet a WC is.

A nappali a Deák Ferenc utcára néz, hatalmas ablakainak köszönhetően nagyon világos, és méretéből adódóan akár még egy hálószoba leválasztható belőle.

Fűtését gázkazán adja, radiátoros hőleadókkal, az előszobában kapott helyet a klíma. A szobák és a nappali burkolata parketta, a konyha- étkező designos melegburkolatot kapott.

A lakás ára tartalmazza a teljes bútorzatot, befektetési célra, szálláshely szolgáltatásra is tökéletes. Aki szereti a Belváros közelségét és ott keres új otthont, azoknak is szívből ajánlom

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok