+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás Alföldi utca
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Alföldi utca
Alapterület
87 m2
Irányár
55.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
306243

Iroda, befektetés vagy otthon - magasföldszinti lakás a TIK mellett

Leírás

Szeged belvárosában található magasföldszinti téglalakás, amely ideális választás lehet azoknak, akik egy központi, mégis csendes környezetben szeretnének élni. Az ingatlan a Tik-hez és az Egyetemhez is közel található, mindössze néhány lépésnyire, így ez a tökéletes befektetési ingatlan azoknak, akik kiadásban gondolkodnak és hajlandóak felújításba fogni.
A lakás tágas és kényelmes, ideális otthont kínálva a leendő lakók számára. Az ingatlan egyik fő előnye egy 6 négyzetméteres erkély, amely az udvarra néz, kiváló hangulatot kölcsönöz a nappalinak. az erkély és ideális helyszín lehet pihenésre és kikapcsolódásra.
Az előszoba kényelmes és praktikus, és a lakás központi része egy tágas étkező, ahonnan a szobák nyílnak. Az ablakok két irányba néznek, így a lakás mindig világos.
Az étkező és a konyha pulttal van elválasztva. A konyhához tartozik egy kamra, ami kényelmes tároló, a hűtő is elfér benne.
A lakásban található egy külön WC kézmosóval és az ablakos fürdőszoba, ahol mind tusoló, mind kád áll rendelkezésre.
2 hálószobája nagyméretű, külön bejáratú és az egyik az utcára, másik az udvarra néz.
A lakás teljes körű felújítást igényel mind műszakilag, mind esztétikailag. A lakásban a fa nyílászárók vannak, melyek eredetiek. A parketta a szobákban jó állapotú, szép faparketta, mely fokozza az otthon hangulatát, míg a többi helyiség hidegburkolattal van ellátva. A fűtést radiátoros gáz cirkó rendszerrel oldották meg, jelenleg külön Fég kazán biztosítja a meleg vizet és fűtést.
A rendezett lakóház az 1980-as években épült, és korának megfelelő állapotban van, jó lakóközösséggel.
Az épület udvara rendezett, itt található a lakáshoz tartozó 15 négyzetméteres garázs is, és egy saját, zárható tároló, ami további tárolási lehetőséget nyújt. A garázs ára 6,5 M Ft, mely csak a lakással együtt megvásárolható.
Összességében ez a lakás egy jó lehetőség azoknak, akik értékelik a központi elhelyezkedést, a csendes környezetet és hajlandóak befektetni a felújításba, hogy az otthonuk a saját stílusuknak és igényeiknek feleljen meg. Az egyetemek és a belváros közelsége miatt a lakás kiadása zökkenőmentes.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok