+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Mikszáth Kálmán utca
Alapterület
83 m2
Irányár
39.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290938

Belvárosi nagy lakás, remek áron

Leírás

Szegeden, a Mikszáth Kálmán utcában, az abszolút belvárosban eladó egy nappali és 1 hálószobás, polgári lakás.

Az ingatlan 83 m2 és a magasföldszinten helyezkedik el. A jogilag is teljesen rendezett társasházi lakásnak mindkét tágas szobája az utcára néz, a szobák világosak, egymásból nyílnak.

A lakás bejáratánál egy kis előtér található, mely mellett közvetlenül helyezkedik el az étkezős konyha, az új konyhabútor beszerzése, beépítése már az új tulajdonos feladata lesz.

A lakás felújítását a tulajdonos megkezdte: a konyhában burkolatot cseréltek, a teljesen felújított, kádas fürdőszobában található a WC is, mely a fürdő többi részétől egy kisebb fallal került leválasztásra, a többi helyiség laminált parkettázott.


A szobáknak eredeti, fából készült nyílászárói vannak, melyekre spaletták kerültek. A lakásban gáz-konvektoros fűtés van.

A lakás jelenleg is üres, így bármikor birtokba vehető, bármikor költözhető.


A tulajdonosnak a szomszéd ház udvarában van egy 14 m2-es garázsa, melynek tulajdonjogát 5.500.000 Ft-ért meg lehet vásárolni.

Befektetőknek akár lakáscélra, de akár irodának (stb), valamint saját célra is tudom ajánlani, a lokáció, illetve a lakás adottságai kiválóak. Elhelyezkedése miatt minden megtalálható a közelben: iskola, üzletek, éttermek, busz-,és villamos megállók is megtalálhatóak pár perc sétával is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Dr. Maróti Kinga

Dr. Maróti Kinga

Ingatlanszakértő, egyéni ügyvéd - SZEGEDI IRODA

+36-30-850 0098

m.kinga@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok