+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Tisza Lajos körút
Alapterület
83 m2
Irányár
280.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
315615

Kertkapcsolatos, földszinti, vadonat új lakás ELADÓ a Tisza Lajos körúton

Leírás

Lakásnak, irodának egyaránt remek választás a Belvárosban. Új építésű, modern belvárosi társasházban. A lakás jelenleg egy tágas amerikai konyhás nappaliból, egy káddal ellátott méretes fürdőszobából és külön WC helyiségből, egy hálószobából, és egy nagyon nagy (35 m2), félig fedett teraszból áll. Igény esetén plusz egy külön szoba kialakítható.

Mivel földszinti lakás, akadálymentes, ezért akár mozgásukban akadályozott lakók, vagy ügyfelek számára is könnyedén megközelíthető. Városközponti, mindenhez közeli elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas saját lakás céljára fiatal pár számára, akik kedvelik a modern életstílust.
Burkolatai, a beépített és gépesített konyhája, szaniterekkel valamint bútorral ellátott tágas és egyedi fürdőszobája, az elektromos redőnyökkel ellátott teljes falfelületen található üvegportáljai teszik modernné, fiatalossá és csábítóvá. A fűtést a padlón keresztül hőszivattyú biztosítja, illetve egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma is segít szabályozni a hőmérsékletet.

Az új építésű ház a város szívében, mégsem egy nyüzsgő és forgalmas központi utcában helyezkedik el. Éppen ezért minden fontos helyszín, a Belváros, a Széchenyi tér, a bevásárláshoz és ügyintézéshez szükséges épületek, egyetemi karok is sétálható távolságon belül találhatóak. A parkolás zöld fizetős zónában történik az utcán, viszont ezen könnyít a lakáshoz bérelhető garázs lehetősége.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok