+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás Pusztaszeri utca
Csak nálunk! Foglalt

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Pusztaszeri utca
Alapterület
54 m2
Irányár
150.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
314400

Ízlésesen bútorozott, szépen felújított belvárosi lakás KIADÓ hosszú távra

Leírás

Remekül felújított tégla lakás kiadó belvárosi zöldövezetben, a Szent István tér közvetlen közelében. A lakás 54m2-es, a tágas és fényes nappalin kívül egy kellemes belső kertre néző erkéllyel ellátott hálószoba áll rendelkezésre. A lakás nagyon jó állapotú, felújított vezetékekkel, új nyílászárókkal és burkolatokkal frissítették, ideálisan kialakított beépített szekrényekkel látták el. Ezáltal a vadonat új, ízléses és modern bútorok kényelmesen és szellősen férnek el a lakóterekben.
A konyha is új beépített bútort és új eszközöket kapott. A külön kamra helyiségben elfér a kombinált hűtő is. A fürdőszoba beépített zuhanyzóval lett praktikus, így az új mosógépnek és további beépített szekrényeknek is jutott hely.
Konvektoros fűtése mellett 2 hűtő-fűtő klíma is segít kellemessé tenni a hőmérsékletet, emiatt nagyon kedvező és jól szabályozható a rezsije. A közös költség kb 10.000 Ft havonta, ami tartalmazza a szemétdíjat is.
A környék kiváló, belvárosi, mindenhez közeli, és remek tömegközlekedési lehetőségekkel ellátott. Bár innen gyalogosan, vagy kerékpárral is gyorsan és biztonságosa lehet eljutni Szeged más városrészeire. Zöld, gondozott, nyugodt.
Elsősorban felnőtt, dolgozó párnak kiadó, kizárólag hosszú távra. Beköltözéshez 2 havi kaució, és közjegyzői nyilatkozat szükséges. Olyan érdeklődőknek ajánlom, akik igényesek a környezetükre, nem dohányoznak, és természetesen fontosnak tartják az otthonuk központi elhelyezkedését.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok