+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás Boldogasszony sugárút
Csak nálunk!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Boldogasszony sugárút
Alapterület
80 m2
Irányár
210.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
292150

Tágas, kisállatbarát, nappali + 2 szobás lakás, liftes házban

Leírás

Ha fontos a belváros és az egyetemek közelsége, ha számít, hogy mekkora a saját szobád, ha bírod, hogy ha az erkélyt tényleg ki tudod használni, és hosszú távon tervezed mindezeket kiélvezni, akkor neked való ez a lakás. A Boldogasszony sugárút legelején, liftes ház 5. emeletén szeretném megmutatni Neked ezt a panorámás, remek adottságokkal rendelkező lakást. Keleti oldalra, a sugárútra nyílik a legnagyobb szoba és a konyha ablaka, valamint az erkély. A hálószobák ablakai nyugatra néznek, csendes belső udvarra, ahol autóbeállási lehetőség is biztosított. A lakás klímákkal felszerelt.

A lakást néhány éve újították fel, figyelve arra, hogy ami hosszú ideje érték, az meg is maradjon. Ilyen például a karakteres parketta, ami minden szoba dísze. A konyha méretre készült, beépített gépekkel modernizált (új Bosch tűzhely és mosogatógép, elszívó, hűtő, mikró, illetve ide került a mosógép is). Itt helyet kapott az étkező és egy jó méretű kamra is. A folyosó a legpraktikusabb elrendezésben, tükörrel és minden kihasználható négyzetcentiméteren beépített szekrényekkel segít rendet tartani. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is elfért, a WC külön helyiségben található.

A nappalinak berendezett legnagyobb szoba tágas, fényes, légkondicionált. Innen juthatunk ki az erkélyre. A két hálószoba franciaággyal, íróasztallal és ruhásszekrénnyel berendezett. Ezeket saját ízlésére is formálhatják leendő lakói. Minden ablak szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott.

A bérleti díjon felül fizetendő a közös költség és a rezsi, illetve az internet. Az épület házközponti fűtési rendszerű, de a hőmérsékletet lakásonként lehet szabályozni. A lakbér euróban vagy USA dollárban fizetendő: 580€/hónap, a többi díj elszámolása elsődlegesen forintban történik. De igény szerint ez is rendezhető EUR vagy USD pénznemben.

Ajánlom ezt a lakást diákoknak, vagy családoknak egyaránt. Adottságai miatt akár irodaként is kiválóan használható. A jó elrendezésű 80 m2-es élettér és a központi elhelyezkedés mindhárom közönség igényeit tökéletesen ki tudja szolgálni. Kistestű házi kedvenc hozható, megegyezés szerint! 2 havi kaució fizetendő.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok