+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged, Reizner János utca
Alapterület
233 m2
Irányár
199.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
305877

Nagypolgári elegancia Újszegeden - költözzön be álmai házába akár holnap!

Leírás

Új tulajdonosát keresi ez kivételes igényességgel kialakított, tágas, világos családi otthon. Az ingatlan egy 640 nm-es telken fekszik, amely gondosan lett kialakítva, a zöld növényzet gyönyörű környezetet biztosít a pihenéshez. Kerti sütögető, napozóterasz és egy több mint 35 nm-es terasz található a kertben, ezáltal úgy érezhetjük, hogy minden nap nyaralunk.

Belépve a házba egy nagypolgári, elegáns miliő fogad minket. Egy tágas előszobából nyílik a jó méretű mosókonyha mosó-, és szárítógéppel. A folyosóról nyílik a gyerekek “lakrésze”: két gyerekszoba egy közös fürdőszobával, amiben természetesen fürdőkád található, hogy az esti fürdés igazi családi élmény lehessen.

A gyermek lakrésszel szemben található az egyedi, 9 nm-es patio (kis belső udvar), amely egyedi hangulatot kölcsönöz az egész háznak. Tökéletes hely például egy téli napon a reggeli elfogyasztásának.

Továbbhaladva a ház központi részén található konyhához érünk - minőségi alapanyagból, egyedi megrendelés szerint készült, és prémium konyhagépekkel szerelték fel. Továbbhaladva a szülői lakrész található: egy spájzzal, egy fő fürdőszobával, ahol dupla mosdó, kád és tusoló is található, a burkolat természetesen szintén prémium minőségű. A folyosó másik végén jobb oldalon a szülői háló és egy walk-in gardrób, amely minden nő álma. A háló mellett pedig egy kényelmes méretű vendégszoba található.

A konyha másik oldalán a világos, elegáns hangulatú nappalit találjuk étkezővel, ahol az egész család kikapcsolódhat. A nappaliból a hátsó teraszra lépünk, itt kerti étkező, kanapé és függőágy biztosítja a kellemes időtöltést.

A 70nm-es beépített padlástéren belül egy iroda is kialakításra került, és tökéletes élettér lehet, amit a jelenlegi tulajdonosok már előkészítettek.

A ház ikerház, használati megosztással rendelkezik, de a legtöbb ikerházzal ellentétben kizárólag a vizesblokknál csatlakozik a másik épülethez.

Az ingatlan jellemzői:

- 142 nm-es alapterület
- 5 szoba
- 35 nm-es terasz
- minőségi alapanyagok (Protherm 30-as tégla, betoncserép..stb)
- 3 db Panasonic klíma
- padlófűtés Baxi kazánnal
- 70 nm-es beépített padlószőnyeges tetőtér gardróbszekrényekkel
- 40 nm-es száraz padlás a garázs felett
- fúrt kút, öntözőrendszer
- kerti tároló
- napozóterasz
- kerti sütögető
- 33 nm-es garázs


Legyen ÖN ennek a gyönyörű ingatlannak az új tulajdonosa! A berendezés megbeszélés tárgyát képezi.

Megtekintés miatt keressen a megadott elérhetőségeken!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok