+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Tisza Lajos körút
Alapterület
95 m2
Irányár
115.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
309545

Egy igazán vagány, nagyon modern, új építésű penthouse-jellegű lakás ELADÓ a Belvárosban

Leírás

Frissen átadott, új építésű társasházban várja első tulajdonosát ez a vagány kialakítású, nagyon modern tetőtéri lakás. A lakás középpontja egy tágas amerikai konyhás nappali, ami közvetlenül a teljesen privát, üvegportállal keretezett 16 m2-es fedett teraszra nyílik, így egész nap világossá és remek hangulatúvá téve a lakást.

A kilátás kellemes, a csendes belső udvarra néző, a belátás viszont kizárt. Itt senki nem zavar. Ideális a fáradt nap utáni kikapcsolódáshoz, kellemes nyári borozgatáshoz vagy beszélgetésekhez, vagy vizsgákra készüléshez. A reggeli kávét itt napsütésben ihatjuk, sőt, ez a hely védett a perzselő délutáni forróságtól még a nyári melegben is. Ez kétség kívül a környék legjobb fekvésű és legjobban élvezhető terasza.

A harmadikon található lakást lépcsőn vagy lifttel is megközelíthetjük. A legfelső szinten található, ezért felső szomszéd már nincs. Elrendezése ideális lehet 3 igényes diák, vagy egy modern életvitelre vágyó fiatal pár, család számára. A központi, közös használatú téren kívül 3 különálló szoba, és 2 fürdőszoba áll rendelkezésre, káddal és épített zuhanyzóval is ellátták, és egy bónusz WC is van. A beépített konyha gépekkel felszerelve várja a lakókat. A fűtés a padlón keresztül, hőszivattyús megoldással érkezik, de hűtő-fűtő klíma is segít szabályozni a hőmérsékletet. A feltüntetett ár tartalmazza a kulcsrakész állapotot, a lámpatesteket, és kapcsolókat/dugaljakat, a beépített méretre készített és gépesített konyhabútort, a teljesen felszerelt fürdőket és WC helyiséget, a beüzemelt hűtő-fűtő klímát, illetve a teljes üvegportál felületén kiépített elektromos redőnyt is.

Az új építésű ház a város szívében, mégsem egy nyüzsgő és forgalmas központi utcában helyezkedik el. Éppen ezért minden fontos helyszín, a Belváros, a Széchenyi tér, a bevásárláshoz és ügyintézéshez szükséges épületek, egyetemi karok is sétálható távolságon belül találhatóak. A parkolás zöld fizetős zónában történik az utcán, viszont ezen könnyít a lakáshoz bérelhető vagy megvásárolható garázs vagy udvari beálló lehetősége.
Lokációja és exkluzív kialakítása miatt remek airbnb lakás alakítható ki belőle.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok