+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Felsőváros
Alapterület
65 m2
Irányár
39.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
323103

ELADÓ - földszinti, udvar-kapcsolatos tégla lakás, Felsővároson

Leírás

A Szent-György tér közelében, a Belváros határán, mégis nagyon nyugodt, közlekedés és parkolás szempontjából is előnyös, csendes utcában vált eladóvá ez a földszinti ingatlan. A téglából készült épületben 4 lakás található. A szomszédok közösen használhatják az udvart. A földszinti 2 lakás közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.
Ehhez a lakáshoz privát hangulatú fedett terasz kapcsolódik. Ezen keresztül érkezünk meg a lakás bejáratához, ahol a korábbi tulajdonosok egy fedett teraszt alakítottak ki. Belépve az előszobába jutunk, ami egy közlekedő folyosóra és az innen nyíló étkezős konyhába vezet minket. A fürdőszoba, és mindhárom szoba bejárata is ebből a központi hall részből nyílik. A WC külön helyiségben található a fürdőtől.

A legnagyobb szoba 19 m2, most nappaliként használják. A másik 2 szoba egyenként kb. 11 m2, köztük gipszkarton falat húztak fel a terek szeparálása érdekében. Ez igény szerint könnyedén megszüntethető és ismét egy tágas szobává nyitható egybe ez a helyiség is. Minden szobában új laminált padlót tettek le. Minden más helyiség hidegburkolatos.

A lakáson az elmúlt évben számos felújítást elvégeztek. Teljesen új fűtésrendszer került kiépítésre: új kondenzációs kombi gázkazán biztosítja a fürdőben és konyhában használatos, illetve a radiátorok melegítésére alkalmas meleg vizet.
A lakás hangulatos, lakható és nagyon rövid határidővel, akár azonnal birtokba is vehető. Fenntartása minimális költségű: közös költség nincs, minden rezsi saját mérővel igazolt fogyasztás alapján fizetendő.

A lakáshoz saját zárható, villannyal ellátott raktár (8 m2) tartozik. Kis ráfordítással remek műhely, esetleg iroda lehet belőle otthonról végezhető szolgáltatáshoz (kozmetika, műkörmös, könyvelés, varrás, nyelvoktatás, a sor hosszú lehet). Rengeteg lehetőség, kellemes környezet, kiváló helyen. Jól megközelíthető, mindig van parkolóhely, és percek alatt Újszegedre vagy a Belvárosba juthatunk innen. Lakcímkártyával éves parkolóbérlet vásárolható két mozijegy áráért.

A lakás per- és tehermentes.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok