+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Rókus, Puskás utca
Alapterület
77 m2
Irányár
61.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305699

Jó állapotú, 3. emeleti, 2 erkélyes lakás eladó

Leírás

Eladóvá vált Szegeden, Rókus városrészben egy 3. emeleti, jó állapotú, társasházi tégla lakás. Maga a társasház is remek állapotban van, az épületben lift nincs.

Az ingatlannak 2 erkélye is van, az egyik gyakorlatilag külön élettere a lakásnak, mivel nagy, 10 m2-es és a belső udvarra néz, nyugalmat, csendet biztosítva az ott lakók számára és praktikusan a tágas, amerikai konyhás nappaliból nyílik. A kisebb erkély 4 m2, a Puskás utcára néz és a jelenleg gyerekszobaként funkcionáló helyiségből közelíthető meg.

A fürdőszobája kádas, a Wc külön helyiségben van. A lakás melegvíz ellátását energiatakarékos villanybojler biztosítja. Az ingatlan klimatizált is. A lakásba riasztó került felszerelésre.
A lakással együtt eladó egy külön helyrajzi számmal rendelkező, 15 m2 nagyságú garázs is, melynek eladási irányára 9.500.000 Ft.

Az ingatlan lokációja remek, közel a Tesco és a Plaza bevásárló központok, valamint villamos-és buszjáratok csomópontjában helyezkedik el.

Az ingatlan per-,teher -és igénymentes.
A jelenlegi tulajdonosát akár csere is érdekli: szegedi 3-4 szobás családi házra, sorházra, kertkapcsolatos lakásra (értékegyeztetés mellett).

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Dr. Maróti Kinga

Dr. Maróti Kinga

Ingatlanszakértő, egyéni ügyvéd - SZEGEDI IRODA

+36-30-850 0098

m.kinga@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok