+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
70 m2
Irányár
93.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315290

Új, kulcsrakész, azonnal birtokba vehető lakás ELADÓ

Leírás

Kiváló lokáció, remek lakás. Erre már nem kell várni, hogy elkészüljön, azonnal költözhető! A Belváros és a Tiszapart találkozásánál eladó új építésű társasházban ez a minőségi anyagokkal kivitelezett második emeleti lakás. A társasház liftes. Az ingatlan hasznos alapterülete kb 70 m2. A szomszéd lakással közös használatú előtér is tartozik hozzá.
A liftes lépcsőház és az ideális elosztása és miatt remek otthon lehet minden korosztály számára. A nappalija modern, nyitott, a konyhával és az étkezővel egy légtérben alakították ki. Nagy méretű üvegportáljának köszönhetően mindig világos. Innen közvetlenül a belső udvarra néző teraszra léphetünk, ami csendes és nagyon hangulatos. A Belváros zaja egyáltalán nem zavarja meg az itt lakók nyugalmát. Az utca forgalma minimális, csak az jár erre, akinek igazán ebben az utcában akad dolga, átmenő forgalomtól mentes.

A tágas közösségi tér mellé 2 privát hálószoba került kialakításra, ezek ablakai az utcára, ott is lombos fákra néznek. A konyha nagyon modern, formatervezett és méretre gyártott. Gépekkel felszerelték, így valóban maximálisan kulcsrakész, sőt, költözésre kész a lakás. Nagyon praktikus fürdőszobájában elfért az üvegfalú zuhanyzó és a kád is. WC-vel is felszerelték. Ezen kívül egy vendég WC is kialakításra került.
A fűtést levegő-vizes hőszivattyúval oldották meg, padló- és falfűtéssel és hűtéssel. A lakás saját hőszivattyúja gondoskodik a kívánt hőmérsékletről minden időben pillantok alatt. Kis rezsire kell számítani, nagyon gazdaságos a fenntartása.
Az udvarban autóbeálló vásárolható, ennek ára 4M Ft. Megoldott az elektromos autók és rollerek töltése is.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok