+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Gyertyámos utca
Alapterület
100 m2
Irányár
125.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
313437

Dupla luxus ingatlan a Belváros szívében

Leírás

Vannak a szép lakások, a nagyon szépek és van a wow kategória. Ez a lakás az.

Szeged belvárosában, a Gyertyámos utcában található, egy nagypolgári ház harmadik emeletén.

Két lakrész került kialakításra, egy közös előtérből nyílik balra a 70 nm- es lakás és jobbra, a 30 nm- es stúdió. Olyan apróságok, finomságok bújnak meg és olyan praktikummal lett minden részlet kialakítva, hogy vétek lenne bármit is változtatni rajta, ide tényleg csak költözni, vagy költöztetni kell.

A nagyobb lakrészben nappali- étkező- konyha és két, külön bejáratú hálószoba kapott helyet, privát fürdőszobákkal. Az egyik hálóban szabadon álló kádból csodálhatjuk a Zsinagóga tornyát, a másik hálószobában tusoló található. Minden bútor egyedi, méretre készített és harmonizálnak egymással.

A konyha Gorenje gépekkel beépített (mosogatógép, mikró, sütő, tűzhely, hűtő). A reggelizősarok mellett kényelmesen elfér egy nagyobb étkezőasztal is.

A stúdió egy légterű, egy ötletes polccal lett leválasztva a hálórész a nappalitól. A fürdőszoba tusolós, itt található a WC is.

Természetesen az ingatlan fel van újítva ( villany, víz, fűtés) és korszerűsítve. A teljes lakás belső szigetelést kapott, a szomszéddal közös fal hangszigetelt is. A nagyobb lakás fűtése padlófűtés, a kicsi radiátoros, egy Ariston kazánról mennek a körök. 2 klíma található, minden ablakon redőny és szúnyoghálók kerültek felszerelésre.

Hogy kinek ajánlom? Saját részre, akár nagyobb családnak. Airbnb lakásnak, ahova ha egyszer foglalnak a vendégek, folyamatosan vissza fognak jönni. Befektetésre, hosszútávú kiadásra, ahol akár 3-4 bérlő is kiveheti úgy, hogy mindenkinek megvan a privát lakrésze.


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok