+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Majd mi megtaláljuk!

Célzott ingatlankeresés - bízd a nehéz munkát ránk! #keressnekemArtHome


Az üzlet, ahol mindenki nyer!

Keresőszolgáltatásunk mindazoknak szól, akik vásárolni szeretnének, és el akarják kerülni az ingatlanvásárlás idő- és energiaigényes folyamatát. Akár nincs időd vagy lehetőséged arra, hogy személyesen keress potenciális ingatlanokat, mi segítünk. Helyismerettel és szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink olyan ingatlanokat is felkutatnak a vevők számára, amelyek nem szerepelnek az ArtHome adatbázisában. Ha nincs megfelelő ingatlan a piacon, mi megpróbáljuk megtalálni a számodra megfelelőt, így olyan ingatlanokat találhatsz, amelyeket egyébként nem láttál volna. Olyan ingatlanokat mutatunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink keresési paramétereinek, így rengeteg időt takarítunk meg számukra. Hisszük, hogy olyan üzleteket kell létrehozni, ahol mindkét fél jól jár, így tud hosszútávon jól működni az együttműködés.

Bízz meg minket a kereséssel - ha olyan ingatlant találunk neked, ami nem szerepel nálunk, ugyanolyan hatékonyan, szakmai segítséggel tudunk ajánlani neked előre leellenőrzött, első körben megtekintett ingatlanokat, hogy minél szélesebb körből válogathass!

Kinek szól?

Az ArtHome keresőszolgáltatását Neked terveztük, ha:

Ingatlant szeretnél vásárolni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá.

Tudod, hogy mit szeretnél, de nincs időd telefonálgatni.

Már keresgélsz, de nem biztos benne, mit is szeretnél.

Találtál már néhány jót, de jól jönne egy szakértői tanács a választáshoz.

Szeretnéd megmutatni a potenciális ingatlanokat valakinek, aki ért hozzá.

Tanácsot szeretnél a befektetéssel vagy lakásvásárlással kapcsolatban, mielőtt nagy pénzügyi döntést hoznál.

Mit kell tennem a szolgáltatás igénybevételéhez? Hogyan működik?


Otthonkeresés vagy befektetési ingatlan kiadásra

 

Hozzáértésünket és tapasztalatunkat állítjuk munkába, hogy segíthessünk Neked a keresésben – legyen szó befektetési célról vagy otthonod megtalálásáról.

Más szempontok fontosak egy család vagy fiatal pár otthonának kiválasztásakor és teljesen más szempontok az irányadók, ha kiadásra keresünk ingatlant, befektetésen gondolkodunk. 

Mire kell figyelni egy ingatlan kiválasztásakor

 • Tudom e mik a legfontosabb paraméterek, amik nekem fontosak?
 • Miben érdemes kompromisszumot kötni? Miben nem ajánlott?
 • Felmértem e reális lehetőségeimet?
 • Mitől lesz jó befektetetés egy ingatlan megvásárlása?
 • Mi van akkor, ha még sem szeretném megtartani a vásárolt ingatlant? Hogy lehet továbbértékesíteni később? Mennyi idő múlva tudom eladni?
 • Vehetek e fel rá hitelt, CSOK-ot?
 • Mennyiért lehet kiadni a lakást, amit megveszek?
 • Ki fog a bérlővel foglalkozni, a lakásra figyelni, ha ki szeretném adni?

Nézd meg kínálatunkat vagy keress minket elérhetőségeink egyikén, hogy hasznos tanácsokkal segítsünk a választásban!


Ha otthonod keresed, nyugodtan Ránk bízhatod magad

 

ingatlan_keresés_eladó_arthome_szegedEgy személyes találkozás alkalmával felmérjük a lehetőségeid, majd felkutatjuk az igényednek megfelelő lakást vagy házat és segítünk kiválasztani a megfelelő ingatlant.

Végigkísérjük a folyamatot, így a nézelődés/választás közben hasznos tanácsokat adhatunk Neked, és sikeresen zárjuk a vásárlásod.

A jogi buktatókkal és esetleges nehézségekkel sem kell törődnöd, mi segítünk a szerződés előkészítésében és az ügyvédi procedúra lebonyolításában is, ügyvédünk kedvezményes áron áll rendelkezésedre.

Részt veszünk az otthonod kialakításában vagy felújításában is, rendelkezésedre állunk a beköltözésig.

Számunkra az a fontos, hogy valóban olyan otthont találj segítségünkkel, ahol Te és családod jól érzi magát és nem mellékesen anyagilag is jó befektetés legyen az új ingatlan.

Hosszútávra tervezünk – célunk, hogy elégedett legyél szolgáltatásunkkal, máskor is hozzánk fordulj és ajánlásoddal új, elégedett ügyfelekhez jussunk el.


A cél: maximális bevétel a legkevesebb gonddal

arthome_szeged_befektetes_ingatlanBefektetési célú ingatlanod bízd ránk, így a maximális profitot érjük majd el számodra a lehető legrövidebb idő alatt.

Cégünk egyik fő profilja az ingatlancélú befektetések koordinációja, teljeskörű ügyintézése.

A lehetőségek felmérése és az ingatlan felkészítése után rövid-, vagy hosszútávon adjuk bérbe és teljeskörűen kezeljük azt, a Te igényeidhez igazodva.

A hosszútávú kiadásnál a bérlő felkutatásától a bérleti időszak végéig segítségedre leszünk.

Rövidtávú bérbeadásnál a marketing, a hirdetőfelületek kezelése, és a teljes kezelési folyamat a mi dolgunk.

Sokéves tapasztalatunkkal szakértő segítséget adunk Neked, ha befektetésen gondolkodsz. Szívesen állunk rendelkezésedre tanáccsal, mind a befektetési ingatlan elhelyezkedését mind a megfelelő ingatlantípus kiválasztását illetően. Célunk, hogy együttműködésünk hosszútávon működjön jól, így elsődlegesen a tökéletes ingatlant találjuk meg számodra, hogy a legjövedelmezőbb ingatlan portfóliót alakítsuk ki.

A megvásárláshoz pénzügyi tanácsadónk nyújt segítséget a megfelelő konstrukció kiválasztásával és annak levezénylésével.

Az ingatlan sikeres megvásárlásában és az azt követő hasznosításban is szakértő, tapasztalt segítséged leszünk.

Amikor befektetési céllal vásárolunk más szempontok figyelembevételével hozzuk meg a döntést, mint amikor otthonunkat keressük. Habár itt is fontosak bizonyos személyes igények, de mégis a megtérülés, kiadhatóság, és nem utolsósorban a likviditás azok a fogalmak, amikre hangsúlyt fektetünk.

Mi tökéletesen tisztában vagyunk ezen szempontokkal és nemcsak az ingatlan kiválasztásában veszünk részt, de a befektetés egész életútja alatt segítségedre leszünk.

Mit csinálunk pontosan?

Megtaláljuk, kialakítjuk és kezeljük a befektetési célnak megfelelő ingatlant.

Befektetési csomagokat ajánlunk, kiszámítható megtérüléssel és teljeskörű szolgáltatás-csomaggal.

 • a megvásárolni kívánt ingatlan mellé hasznosítási tervet készítünk
 • kiszámoljuk a várható éves bevételt
 • igényed szerint rövid vagy hosszútávú bérbeadással kalkulálunk

Így a vásárlásod egy garantált bevétel-kalkuláció birtokában tudod megvalósítani, konkrét várható megtérülést tudsz számolni a befektetésedhez.

Vállaljuk az ingatlanok kiadását (hosszú-, és rövidtávon), valamint azok menedzselését, kezelését is. Megtaláljuk a számodra ideális bérlőt, akivel az ArtHome csapata tartja a kapcsolatot, s intéz minden bérleménnyel kapcsolatos ügyet!

Neked csak hátra kell dőlnöd és Ránk bíznod a lakáskiadást.

Pontos szolgáltatáslistáért kattints ide

Reméljük, hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között tudhatunk!


Mikor kell illetéket fizetni?

Ha venni szeretnél, olvasd el illetékfizetésről szóló tájékoztatónkat!

1. Ingatlannak, valamint az alább meghatározott vagyoni értékű jogoknak visszteher mellett (azaz nem ingyenesen) történő megszerzése visszterhes vagyonátruházási illeték alá esik. Ingatlan adásvétel során tehát a vevőnek kell fizetnie az illetéket.

2. A vagyoni értékű jog fogalma alatt a földhasználatot, az ingatlanon fennálló haszonélvezetet, és használatot, a telki szolgalmat, valamint az ingatlan bérleti jogát kell
érteni, azonban ez utóbbi megszerzése nem tárgya a visszterhes vagyonátruházási illetéknek.

3. A visszterhes vagyonátruházási illetékkötelezettség ingatlan adásvétel esetén a szerződés megkötése napján keletkezik.

De mennyi az annyi?

Az illeték egységesen ingatlan (lakás, egyéb ingatlan) megszerzés esetén ingatlanonként 1 milliárd forintig 4%, a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%, de ingatlanonként legfeljebb 200 millió forint.

Illetékkedvezmény, vagyoni értékű jog illetékének kiszámítása, illeték csere esetén esetén, újépítésű ingatlanok illetéke és ehhez hasonlókért kattints ide és olvass tovább!


Újépítésű ingatlan vásárlása

ujepitesu_ingatlan_szeged_arthomeHa újépítésű ingatlant szeretnél vásárolni több speciális paramétert kell figyelembe venned. Habár több dolog lehet egy új lakás vásárlásának buktatója, ugyanakkor számos előnyt is hordoz magában – a választási lehetőség sokkal szélesebb és itt a legkönnyebb saját igényeid szerint kialakítani a megvásárolt ingatlant.

Mik az előnyök?